beyserdarbey
Üye
Hisarda balik cikiyor mu?
Abi ne su ürünü ne DEVLET i, geçen sene dişli zamanında Devletimizin başındaki Gırgırla Boğaza çıkmadı mı ?Şu hale bak iğrenç bi görüntü açık denizlerde avlanmak üzere dizayn edilen gırgır denen teknelerin şu yamyamlıklarına bak Ama kabahat bunlarda değilki neredesin su ürünleri neredesin eyyy DEVLETİM
sevgili hasan kardeşim kesinlikle boğaz içerisinde bu tüe avlanmaların yasaklanmasını ve yasağa uymayanlara büyük cezalar verilmesini ve takip ve tedbirine önem verilmesini en az sizin kadar istiyorum keşke olsa .ama alıntı yaptığınız haberde sarıyer açıkları diye tabir ediliyor ? umarım boğazın içi değildir ama yer bilgisi tam olarak verilmediğinden örneğin yanlış olduğu kanaatindeyim.Abi ne su ürünü ne DEVLET i, geçen sene dişli zamanında Devletimizin başındaki Gırgırla Boğaza çıkmadı mı ?
Link (link)
Evet sarıyer tarafı fakat boğaz içinde, karadenizde değil,sevgili hasan kardeşim kesinlikle boğaz içerisinde bu tüe avlanmaların yasaklanmasını ve yasağa uymayanlara büyük cezalar verilmesini ve takip ve tedbirine önem verilmesini en az sizin kadar istiyorum keşke olsa .ama alıntı yaptığınız haberde sarıyer açıkları diye tabir ediliyor ? umarım boğazın içi değildir ama yer bilgisi tam olarak verilmediğinden örneğin yanlış olduğu kanaatindeyim.
sevgili hasan kardeşim kesinlikle boğaz içerisinde bu tüe avlanmaların yasaklanmasını ve yasağa uymayanlara büyük cezalar verilmesini ve takip ve tedbirine önem verilmesini en az sizin kadar istiyorum keşke olsa .ama alıntı yaptığınız haberde sarıyer açıkları diye tabir ediliyor ? umarım boğazın içi değildir ama yer bilgisi tam olarak verilmediğinden örneğin yanlış olduğu kanaatindeyim.
İşte bunu demiştim politik algılanmış üstüne de bir çok arkadaştan fırça yemiştimAbi ne su ürünü ne DEVLET i, geçen sene dişli zamanında Devletimizin başındaki Gırgırla Boğaza çıkmadı mı ?
Link (link)

n iş günüm yarın 1 haftalık seneliz izine başlıyorum.kısmetse buluşur av yaparız kartal sahildeSelçuk bey,
Ne zamandır yoksunuz forumda ,
Dişli zamanı başlamak üzere, yemli denemelere başladınız mı ?, ,
geçen sene kartal da tanışmıştık hatırladınız mı ?