Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

BS Okuru

Misafir
Birde kalabalık mı
Acemi bendeniz bosalirsa oralar Belki öğlen gelirim , yoldalarmis bizimkiler

B

BS Okuru

Misafir
herkes su koyverince bende vazgeçtim ama şimdi hanımla kahvaltı için çıkıyoruz bir bakacağım ne durumda diye fotoğraf çekip mevcut durumu da bildiririm (oltalar bagajda nasılsa) uygun olursa belki denerim @EnBiYa

B

BS Okuru

Misafir
herkes su koyverince bende vazgeçtim ama şimdi hanımla kahvaltı için çıkıyoruz bir bakacağım ne durumda diye fotoğraf çekip mevcut durumu da bildiririm (oltalar bagajda nasılsa) uygun olursa belki denerim @EnBiYa
Sosyal tesisleri deneyin
Ama Kahvaltı tabağı değilde ortaya söyleyin
Tavsiyem bu yönde ;)
Ordada dolaşır bakarsın hayal kahvesi önüne
Atarsan rastgele

Engin Daiwa

Aktif Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Elinize saglik. Avla ilgili biraz detay sorsam mazur gorur musunuz? Saat araligi, aksiyon, dip/yuzey gibi konulari cok merak ediyorum. Henuz palamut bol degilken denemistik @Lüfer53 ile ama bir turlu denk getiremedik. Eminim benim gibi luferi bekleyen cogu spinci de firsat bulursa palamutu jigle kandirmak istiyordur. Cevaplar icin simdiden tesekkurler.
Merhaba,
Eger hava gunesli ise sabah gunes dogdugu andan 11’e kadar en verimli avlari yaptim. Gunes olmadigi zmn elim bos donuyorum. Genelde 45 gr ve 60 gr savage gear jig ve kendo jigleri kullaniyorum. Elimden geldigince uzaga atiyorum ve biraz dibe inmesi icin en az 15-20 sn bekliorum ve sertce yatay aksiyonlar vererek cekiyorum. Aksiyon burada cok kritik, elimden geldigince bu aksiyonlari sert yapiyorum cunku palamut aksiyona bayiliyor.( ozellikle savage gear jigleri harika aksiyon aliyor bu sekilde)0,14 ip misina kullaniyorum ama mutlaka onune en az 1,5 metre florocarbon shock leader (0,35) yapiyorum, bu sekilde misinanin gorunmezligi ile avciligin arttigini dusunuyorum. Ama bnce en onemlisi butun bunlari sabah saatlerinde ve hava gunesli ise denemek.
Simdiden hayirli avlar

Herkese mutlu pazarlar burdaki ustatlara bir soru spin zehirinden biraz cigerlerime kadar cekmek istiyorum da aklima takilan soru su akıntısız yerde direkt rapalayi yollayip keyifli av yapılabiliyor fakat istanbulu dusununcs simdi spin kamisla (okuma gforce) düşünüyorum direk rapalayi atsak onun kayma durumu ve yandakilere takimlarinj alma durumu yasanirmi kendime yapilmasini. Hic sevmem bundan dolayi yapmamak için elimden geleni yaparim bu konuda bir aciklama yaparsanız sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...