B
BS Okuru
Misafir
Büyük geçmiş olsun,Arkadaslar bu arada, annem su an Cerrahpasa tip fakultesinde by-pass ameliyatinda dualarinizi bekliyorum...
Sağlıklı ve sıhhatli bir ameliyat sonu olsun.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Büyük geçmiş olsun,Arkadaslar bu arada, annem su an Cerrahpasa tip fakultesinde by-pass ameliyatinda dualarinizi bekliyorum...
Allah acil şifalar versin.Arkadaslar bu arada, annem su an Cerrahpasa tip fakultesinde by-pass ameliyatinda dualarinizi bekliyorum...
Allah yardımcınız olsun, şifalar dilerim.Arkadaslar bu arada, annem su an Cerrahpasa tip fakultesinde by-pass ameliyatinda dualarinizi bekliyorum...
Faruk bey, Allah şifa versin, Şifasını esirgemesin..Arkadaslar bu arada, annem su an Cerrahpasa tip fakultesinde by-pass ameliyatinda dualarinizi bekliyorum...
25 tane yasal boyda çinekop gelmesi şu günlerde imkansız.Hayırlı geceler dostlarım.
Şimdi üsküdardan döndüm. İş çıkışı yanımda lrf kamış vardı ve biraz avlandım. Yaklaşık 25 tane istavrit aldım.
Kendi yerime gitmeden önce biraz dolaştım.
Gündüz saatlerinden akşama kadar açıktan güzel boyda istavrit alınmış. 4-5 kilo alan vardı. Aralarda takozlarla var. Artık kraça iyicen iyiye azaldı gibi. Onun dışında kovasında kefal olan vardı. Kendi avımı bitirdikten sonra dönüşte aynı yerden yeniden geçtim. Yaklaşık 20 kişi yemli atıyordu. Kovalarda sadece birkaç tane çinekop gördüm. Boyları gayet iyiydi. Mantarlı takıma gelen istavritler de gecenin süprizi sanırım.
Biz balık tutarken genç bir arkadaş geldi yanımıza. Kamış ve çantası yanındaydı. Biraz sohbet ettik kendisiyle. Avrupa yakası arnavutköy den geliyormuş. Söylediğine göre 25 tane çinekop almış. 5 gr kurşun ve taze istavritle su üstünden almış. Balıkları görmedim. Boyları hakkında bişey diyemicem maalesef.
Herkese rastgele.
Geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah, en kısa zamanda.Arkadaslar bu arada, annem su an Cerrahpasa tip fakultesinde by-pass ameliyatinda dualarinizi bekliyorum...