Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cemiltonguç

Daimi Üye
Adı
cemil
Kan Grubu
A Rh Negatif
Arkadaslar bu arada, annem su an Cerrahpasa tip fakultesinde by-pass ameliyatinda dualarinizi bekliyorum...
Faruk bey, Allah şifa versin, Şifasını esirgemesin..
Umarım en yakın zamanda , sağlığına kavuşur.
Allah'ım Tüm hastalarımıza şifa, dertlilere deva versin..Amin.

Suat YILDIZ

Daimi Üye
Adı
SUAT YILDIZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Acil şifalar dilerim :(

Engin79

Daimi Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hayırlı geceler dostlarım.
Şimdi üsküdardan döndüm. İş çıkışı yanımda lrf kamış vardı ve biraz avlandım. Yaklaşık 25 tane istavrit aldım.
Kendi yerime gitmeden önce biraz dolaştım.
Gündüz saatlerinden akşama kadar açıktan güzel boyda istavrit alınmış. 4-5 kilo alan vardı. Aralarda takozlarla var. Artık kraça iyicen iyiye azaldı gibi. Onun dışında kovasında kefal olan vardı. Kendi avımı bitirdikten sonra dönüşte aynı yerden yeniden geçtim. Yaklaşık 20 kişi yemli atıyordu. Kovalarda sadece birkaç tane çinekop gördüm. Boyları gayet iyiydi. Mantarlı takıma gelen istavritler de gecenin süprizi sanırım.
Biz balık tutarken genç bir arkadaş geldi yanımıza. Kamış ve çantası yanındaydı. Biraz sohbet ettik kendisiyle. Avrupa yakası arnavutköy den geliyormuş. Söylediğine göre 25 tane çinekop almış. 5 gr kurşun ve taze istavritle su üstünden almış. Balıkları görmedim. Boyları hakkında bişey diyemicem maalesef.
Herkese rastgele.
25 tane yasal boyda çinekop gelmesi şu günlerde imkansız.
Muhtemelen 25 taneden 1-2 tanesi 20 cm ya vardır ya yoktur. Genelde bol bol 15-16 cm, nadiren de 18-19 cm geliyor şu sıralar.
Detaylı raporunuz için teşekkürler. :harika:

Arkadaslar bu arada, annem su an Cerrahpasa tip fakultesinde by-pass ameliyatinda dualarinizi bekliyorum...
Geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah, en kısa zamanda.

omercetin

Üye
Adı
Ömer ÇETİN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...