Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adı
Raşo
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bu boy ve bu boyların az altları devamlı vardı bizim çocukluğumuzda karadenizde hatta çocuk sayılacak yaşlarda bu boya yakın kaşıkla bayaa tuttum ama bu boy tutanlarıda seyrekte olsa gördüm.Heyyy gidi günlerrrr beeee.
Hala vardır da çok seyrek tabi. Büyümesine izin verilse...

ktg666

Aktif Üye
Adı
KEREM
Kan Grubu
A Rh Pozitif
yanlış hatırlamıyorsam geçen sene haydarpaşada spin ile 1 adet kofana denk gelmişti birine...

Lionirossi

Aktif Üye
Adı
Sezer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Konuyla alakalı değil ancak bir konuda fikrinizi almak istiyorum çinde bir spin kamış gördüm bi bakıp bana yorum atarsanız çok sevinirim. Almalımıyım/Almamalımıyım.

Lionirossi

Aktif Üye
Adı
Sezer
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Alikatirci

Aktif Üye
Adı
Ali Katirci
Spin kamış olayı bence hassas bir konu...

Netten bakarak alınacak bir ürün değil. Ben netten tavsiyeler üzerine vaktinde Okuma V system kamış almıştım. Alırkende beğendim . Güzel kamıl lakin çok esnek bir kamış. 10-40 olmasına rapmen 30 gr lık kaşık veya mini jiglerde kullanışlı değil. Hatta 25 gr üzeri sahte yemlerde de uygun gelmiyor. 10-40 olmasına rağmen en iyi performansını max 20 gr da alıyorum. Aşırı esnek bir kamış. Şimdi ise spin kamış için internette sadece fiyat değerlendirmesi yapabiliyorum. En güzeli mağazada enine boyuna incelemek ve ürünü hakkı ile kullanan balıkçılarımızın yaptığı yorumlara göre almak lazım...

Nacizane düşüncemdir...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

B

BS Okuru

Misafir
40cm ve üzeri kofanaları (eskilerin tabiriyle kaba lüferleri) geçen seneye kadar asansörle canlı zarganayla alındığına bizzat şahit olmuştum,
Geçen sene asansöre gelmeyen balığın 50m aşağıda taptaze( 1-2 saat önce yakalanan) fleto çinekop takılarak mantarli takım ile 20 metre mesafeden alındığını gördüm ya balık mera değiştiriyor ya da yem seçiyor sahsen bence (midyeciler ve trol çekenler yüzünden) birinci seçenek daha ağır basıyor,
Not: Dediğim bölge Üsküdar olup, bu sene iki stile de iri balık alanı görmedim duymadım.
Rastgelsin

Lionirossi

Aktif Üye
Adı
Sezer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Spin kamış olayı bence hassas bir konu...

Netten bakarak alınacak bir ürün değil. Ben netten tavsiyeler üzerine vaktinde Okuma V system kamış almıştım. Alırkende beğendim . Güzel kamıl lakin çok esnek bir kamış. 10-40 olmasına rapmen 30 gr lık kaşık veya mini jiglerde kullanışlı değil. Hatta 25 gr üzeri sahte yemlerde de uygun gelmiyor. 10-40 olmasına rağmen en iyi performansını max 20 gr da alıyorum. Aşırı esnek bir kamış. Şimdi ise spin kamış için internette sadece fiyat değerlendirmesi yapabiliyorum. En güzeli mağazada enine boyuna incelemek ve ürünü hakkı ile kullanan balıkçılarımızın yaptığı yorumlara göre almak lazım...

Nacizane düşüncemdir...

Yorumunuz için çok teşekkür ederim, haklısınız en iyisi ben biraz daha araştırma yapıyım gerekirse gidip bakıp öyle alıyım, zaten eşim için alacağım bu yüzden başlangıç seviyesi olsa yeterli.

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
2014 yılında Boğaziçinden geçen bir kofana.

Ekli dosyayı görüntüle 66115
Bu boylar'da olabilme ihtimali var , 4 gün önceki spin avım'da hemen solumdaki aldı yaklaşık 55-60cm civarı ( ilk spin avını yapıyormuş :) ) hatta balığı zapt edemedi ipinden tutup elimde kamış olduğu için ayağımla ( istemeyerek te olsa :( ) üstüne basarak balığı anca zapt ettik .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...