B
BS Okuru
Misafir
Abi Bırgun degıl her gun balıktayımSen bugün balığa da gidersin hazır güneş de kendini göstermişken
Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Abi Bırgun degıl her gun balıktayımSen bugün balığa da gidersin hazır güneş de kendini göstermişken
Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
palamut yok torik varBoğazda olupta bilgi verebilecek varmı ???
Palamut varmı ?
Dişli Başladımı ?
İstavrit boyları nasıl ?
Açıktamı kıyıdamı,
Ne renk çapari ( sahte ) kullanıyorsunuz ?
Çekim hızınız nedir.
Derinlik konusunda bilgi varmı ?
Mera neresi
Tüm arkadaşlar adına tek seferde sorayım dedim,
Ha gitcemmi
Hayır
Bilgisi olup ta paylaşanlara teşekkürler
Paylaşmayanda bizdendir
Bu güzel günde şanslı olupta oltası denizde olanlara RASTGELEEEEE
Tebessüm yüzünüzden eksik olmasın dostlar
![]()
Başlasın zaten O izin alacaklardan biri benimpalamut yok torik vardenk gelirmi kısmet uğraşmaya değermi değmez
şuan tek odaklanılan balık DİŞLİ millet fena bilenmiş durumda sırf iznini bu zaman ayarlayan binlerce insan varondan hafta içi bile olta atmaya yer olmuyor
![]()
balık olunca soğukta dinlemiyor insanlar, eskiden öyle idi fazla olmuyordu kalabalık ama oltacı sayısı inanılmaz derecede arttı adam yarım metre karda balığa gidiyor düşün gerisiniBaşlasın zaten O izin alacaklardan biri benim
Hava soğuk olur inşallah o zamanlarda![]()
Maşallah.. devamı artarak gelir umarım.yer avrupa yakası
kursun arkası ile aldındı. tam bakmadım ama av saat 07.00-09.30 suları arasında gerçekleşti. çok nazlı bir balık var. çok sayıda yaprak var. on uc on dort tane denk gelmiştir ama kovaya dört tane girdi. digerleri yerinde duramayan küçük eniştegeri yollandı hepsi. yaprak dediğim 18 cm civarı idi. geçen hafta gelenler 14 cm var yada yoktu. gorseldeki balıklar kabaca 22-24 cm arası. acayip bir sis vardı görüş mesafesi cok düşüktü tekneler kayıklardan zor attım. Allaha sükür sezonun ilk dişlilerini aldım kendime geldim o vurusu o gelişi beni benden alıyor su balığın. rapala tırrrlamasını özlemişim
hepinize rastgelsin bir aksilik olmazsa rüzgar 22 km yi geçmediği sürece ara vermeden her sabah suyu yoklamayı düşünüyorum. iyi forumlar herkese
Ekli dosyayı görüntüle 66205
Denizlerin en yakısıklı balığı balık deyince gözümün önünde ilk beliren görüntüyer avrupa yakası
kursun arkası ile aldındı. tam bakmadım ama av saat 07.00-09.30 suları arasında gerçekleşti. çok nazlı bir balık var. çok sayıda yaprak var. on uc on dort tane denk gelmiştir ama kovaya dört tane girdi. digerleri yerinde duramayan küçük eniştegeri yollandı hepsi. yaprak dediğim 18 cm civarı idi. geçen hafta gelenler 14 cm var yada yoktu. gorseldeki balıklar kabaca 22-24 cm arası. acayip bir sis vardı görüş mesafesi cok düşüktü tekneler kayıklardan zor attım. Allaha sükür sezonun ilk dişlilerini aldım kendime geldim o vurusu o gelişi beni benden alıyor su balığın. rapala tırrrlamasını özlemişim
hepinize rastgelsin bir aksilik olmazsa rüzgar 22 km yi geçmediği sürece ara vermeden her sabah suyu yoklamayı düşünüyorum. iyi forumlar herkese
Beklediğimiz haberler, tebrik ederim.yer avrupa yakası
Sonunda döndüler.Pazar sabahını iple çekiyorum.Bu arada tebrik ederimyer avrupa yakası