Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Boğazda olupta bilgi verebilecek varmı ??? :huhuu::huhuu:
Palamut varmı ? :eek:
Dişli Başladımı ?:rolleyes:
İstavrit boyları nasıl ?:(
Açıktamı kıyıdamı, o_O
Ne renk çapari ( sahte ) kullanıyorsunuz ? :ckskc:
Çekim hızınız nedir. :ssrtcbya:
Derinlik konusunda bilgi varmı ? :kötü:
Mera neresi :krnz:

Tüm arkadaşlar adına tek seferde sorayım dedim,
Ha gitcemmi
Hayır
:koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:

Bilgisi olup ta paylaşanlara teşekkürler :komik::komik::komik::komik::komik::komik::komik::komik:
Paylaşmayanda bizdendir ;):hrkbuya::hrkbuya::hrkbuya::hrkbuya::hrkbuya::hrkbuya:

Bu güzel günde şanslı olupta oltası denizde olanlara RASTGELEEEEE

Tebessüm yüzünüzden eksik olmasın dostlar
:kyfmyrn::kyfmyrn::kyfmyrn::kyfmyrn::kyfmyrn::kyfmyrn::kyfmyrn::kyfmyrn::kyfmyrn::kyfmyrn:
palamut yok torik var :eek::eek: denk gelirmi kısmet uğraşmaya değermi değmez :D
şuan tek odaklanılan balık DİŞLİ millet fena bilenmiş durumda sırf iznini bu zaman ayarlayan binlerce insan var :koptum::koptum: ondan hafta içi bile olta atmaya yer olmuyor :)

B

BS Okuru

Misafir
palamut yok torik var :eek::eek: denk gelirmi kısmet uğraşmaya değermi değmez :D
şuan tek odaklanılan balık DİŞLİ millet fena bilenmiş durumda sırf iznini bu zaman ayarlayan binlerce insan var :koptum::koptum: ondan hafta içi bile olta atmaya yer olmuyor :)
Başlasın zaten O izin alacaklardan biri benim :koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:
Hava soğuk olur inşallah o zamanlarda :asik:

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Başlasın zaten O izin alacaklardan biri benim :koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:
Hava soğuk olur inşallah o zamanlarda :asik:
balık olunca soğukta dinlemiyor insanlar, eskiden öyle idi fazla olmuyordu kalabalık ama oltacı sayısı inanılmaz derecede arttı adam yarım metre karda balığa gidiyor düşün gerisini :D

Anbarcı

Üye
Adı
Mustafa
yer avrupa yakası
kursun arkası ile aldındı. tam bakmadım ama av saat 07.00-09.30 suları arasında gerçekleşti. çok nazlı bir balık var. çok sayıda yaprak var. on uc on dort tane denk gelmiştir ama kovaya dört tane girdi. digerleri yerinde duramayan küçük enişte :D geri yollandı hepsi. yaprak dediğim 18 cm civarı idi. geçen hafta gelenler 14 cm var yada yoktu. gorseldeki balıklar kabaca 22-24 cm arası. acayip bir sis vardı görüş mesafesi cok düşüktü tekneler kayıklardan zor attım. Allaha sükür sezonun ilk dişlilerini aldım kendime geldim o vurusu o gelişi beni benden alıyor su balığın. rapala tırrrlamasını özlemişim :D hepinize rastgelsin bir aksilik olmazsa rüzgar 22 km yi geçmediği sürece ara vermeden her sabah suyu yoklamayı düşünüyorum. iyi forumlar herkese :)
WhatsApp Image 2017-10-27 at 10.06.57.jpeg

bogaz_1905

Aktif Üye
Adı
Erdem
yer avrupa yakası
kursun arkası ile aldındı. tam bakmadım ama av saat 07.00-09.30 suları arasında gerçekleşti. çok nazlı bir balık var. çok sayıda yaprak var. on uc on dort tane denk gelmiştir ama kovaya dört tane girdi. digerleri yerinde duramayan küçük enişte :D geri yollandı hepsi. yaprak dediğim 18 cm civarı idi. geçen hafta gelenler 14 cm var yada yoktu. gorseldeki balıklar kabaca 22-24 cm arası. acayip bir sis vardı görüş mesafesi cok düşüktü tekneler kayıklardan zor attım. Allaha sükür sezonun ilk dişlilerini aldım kendime geldim o vurusu o gelişi beni benden alıyor su balığın. rapala tırrrlamasını özlemişim :D hepinize rastgelsin bir aksilik olmazsa rüzgar 22 km yi geçmediği sürece ara vermeden her sabah suyu yoklamayı düşünüyorum. iyi forumlar herkese :)Ekli dosyayı görüntüle 66205
Maşallah.. devamı artarak gelir umarım.

Coskun Yasin

Aktif Üye
Adı
yasin Coskun
Kan Grubu
A Rh Pozitif
yer avrupa yakası
kursun arkası ile aldındı. tam bakmadım ama av saat 07.00-09.30 suları arasında gerçekleşti. çok nazlı bir balık var. çok sayıda yaprak var. on uc on dort tane denk gelmiştir ama kovaya dört tane girdi. digerleri yerinde duramayan küçük enişte :D geri yollandı hepsi. yaprak dediğim 18 cm civarı idi. geçen hafta gelenler 14 cm var yada yoktu. gorseldeki balıklar kabaca 22-24 cm arası. acayip bir sis vardı görüş mesafesi cok düşüktü tekneler kayıklardan zor attım. Allaha sükür sezonun ilk dişlilerini aldım kendime geldim o vurusu o gelişi beni benden alıyor su balığın. rapala tırrrlamasını özlemişim :D hepinize rastgelsin bir aksilik olmazsa rüzgar 22 km yi geçmediği sürece ara vermeden her sabah suyu yoklamayı düşünüyorum. iyi forumlar herkese :)Ekli dosyayı görüntüle 66205
Denizlerin en yakısıklı balığı balık deyince gözümün önünde ilk beliren görüntü

katilhamsi

Daimi Üye
Adı
Kadir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
yer avrupa yakası
Beklediğimiz haberler, tebrik ederim.

Serkk

Üye
Adı
Serkan
yer avrupa yakası
Sonunda döndüler.Pazar sabahını iple çekiyorum.Bu arada tebrik ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...