Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anbarcı

Üye
Adı
Mustafa
bu sabah anadolu yakasındaydım. dün fena sayılmayacak adette cinekop yakalamıştım. o gazla gittim 3 saat rapala ve kaşık yüzdürdüm. bir tane bile normal çinekop gelmedi. ama yeni bir oyalanma şekli buldum. kovayı ağzına kadar suyla dolduruyorum gelen yaprakları kovaya atıyorum. önümden kraça sürüsü geçerken balıkları alıp tepelerine bırakıyorum :D belki daha hızlı büyür delikanlılar :D bugun balık boyları diğer günlerdeki yapraklardan da ufaktı. aşırı derecede istavrit var. çok şükür doyduk istavrite daha tutmuyorum. üç dört gün ara vericem verebilirsem. umarım bişeyler değişir. herkese iyi forumlar.

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Biraz önce karadenizde spin yapan arkadaşımla konuştuk 1 adet lüferle sezonu kapatmış bu saatten sonra boğazda balık yaparmı bilinmez ama karadenizde kılıçık yok ( gırgır dahil ) , kıyıköy karaburun ormanlı tarafından akın olursa bir ihtimal .

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
bu sabah anadolu yakasındaydım. dün fena sayılmayacak adette cinekop yakalamıştım. o gazla gittim 3 saat rapala ve kaşık yüzdürdüm. bir tane bile normal çinekop gelmedi. ama yeni bir oyalanma şekli buldum. kovayı ağzına kadar suyla dolduruyorum gelen yaprakları kovaya atıyorum. önümden kraça sürüsü geçerken balıkları alıp tepelerine bırakıyorum :D belki daha hızlı büyür delikanlılar :D bugun balık boyları diğer günlerdeki yapraklardan da ufaktı. aşırı derecede istavrit var. çok şükür doyduk istavrite daha tutmuyorum. üç dört gün ara vericem verebilirsem. umarım bişeyler değişir. herkese iyi forumlar.
çok mantıklı :D

Büyük Beyaz

Daimi Üye
Adı
Serhat karayol
Sabah 6 da kalktım. Yine haftasonu yine yağmur. Bakalım kahvaltısonrası avrupa yakasını bir dolaşacağım. Kısmetimizde inş. Birşeyler vardır.

ilkerblk

Üye
Adı
ilker balkan
Sabah 6 da kalktım. Yine haftasonu yine yağmur. Bakalım kahvaltısonrası avrupa yakasını bir dolaşacağım. Kısmetimizde inş. Birşeyler vardır.
Şimdi avı bıraktım,Avrupa yakası hava güneşli,bol miktarda yaprak var,hayvan çok iştahlı sarmaya başlamadan biniyor,20 küsür yaprak suya iade ettim,boş kovayla eve dönüyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...