Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mastercheef

Aktif Üye
Adı
Ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
2 gündür Şile deyim. Balıkçılar ile kısa süreli sohbet ettim. Karadeniz'de lüfer yok. Yaprak boğaza girdi, bu sene lüferi zor görürüz dediler. Mezgit bol imiş . Ben de espri ile karışık sizin eseriniz dedim. Paçayı zor kurtardım. Rastgele.

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Uskumrunun bu denli ortaya cikmasi ve istavritin cok olmasi lufer sulalesinin zayiflamasindan kaynakli olabilir mi ?

U10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
uskumrunun ortaya çıkmasının sebebi o deil,marmara temizlendiği için buralara kadar geldi

ali ketenci

Aktif Üye
Adı
ALİ
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Şimdi avı bıraktım,Avrupa yakası hava güneşli,bol miktarda yaprak var,hayvan çok iştahlı sarmaya başlamadan biniyor,20 küsür yaprak suya iade ettim,boş kovayla eve dönüyorum :)
tebrikler arkadaşım hiç olmazsa vicdanın rahat dönüyorsun ..mutlaka suya iade ettigin yaprakların abilerini kovanada koyarsın

ilkerblk

Üye
Adı
ilker balkan
tebrikler arkadaşım hiç olmazsa vicdanın rahat dönüyorsun ..mutlaka suya iade ettigin yaprakların abilerini kovanada koyarsın
Sağolasın,içinde biraz vicdan olan zaten bu balığı kovaya atmaz,güzel bir sabah sporu oldu,elbet bu yapraklar da büyüyüp oltamızı ziyaret eder birgün

muhsinayhan

Aktif Üye
Adı
Muhsin Ayhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif

52Eagle

Üye
Adı
Murat K.
Dün gece saat 2 den sabah 6 ya kadar güzel yağmur eşliğinde yemli denedik Rumeli kavağında. Yanımızda da vardı bir kaç arkadaş yani toplamda 5 adet yemli takıma bir tane küçük tık bile olmadı. O tarafta av düşünen arkadaşların bilgisine..

Ercüment

Daimi Üye
Adı
Ercüment
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Su sıralar baya yogunum, gotururum diyen varsa 30 kilo kopek mamasi benden...
Faruk kardeşim'den mama'ları temin ettim.

Sıra mamaların hav,hav'lara teslimine geldi,
onu'da yağışsız bir havada sahip'lerine teslim edeceğim Allah kısmet ederse ,yağmurlu havada verilen mamalar eriyor çünki.

Faruk arkadaşım'ızın duyarlılığı için buradan bir daha teşekkürler kardeşime havhav'lar adına.:harika::asik:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...