Ibrahim Kürşat kardeşimle dün uzun zamandır planlayıpta gerçekleştiremediğimiz yemli av için sözleşip Anadolu kavağına gittik giderken yağmur vardi ama şansımıza oltalari kurduğumuzdan toplanana kadar bize engel teşkil etmedi,
Hava güzel hafif esintili,deniz hafif dalgalı ilk kez gittigim mera ıssız ve diğer meralara nazaran kısmen bakir,avcı yok denecek kadar az,halden alınan balık canlı yeme yakın tazelikte yani kısaca av için her şey uygun ama gelgelelim iri balık yoktu,
Sağa,sola,açığa,kıyıya nereye attıysak yaprak taktigimiz yem lüferin ağzına layikti ama yok ona bile yaprak

Toplamda tahmini 10-15 arası yaprakları denize iade ettik öğle güzel bir merada iri balık olmaması gerçekten çok üzücü sinir ola ola çubukluya indik saat 4 sularında biraz arabada kestirelim sonra kurşun arkası yapalım dedik ama uyuduktan sonra mayıştık ve evlerin yolunu tuttuk,
Günün tek güzel şeyi İbrahim kardeşimle tanışıp,birlikte av yapmaktı...
Günün en şaşırtıcı şeyi ise forumdaki bir abinin bizi geçenin 2 sinde o karanlıkta tanıyıp nicklerimizle "sen şusun sen de şu di mi" demesiydi helal olsun vallahi

Sözün özü hayatımda gitmediğim kadar bu sene yemliye gittim ama sonu hüsran oldu her sene Üsküdar'ımda kurşun arkasına güzelce balık alırken bu sene büyük balığın aşkına gitmediğim,görmediğim yerleri gördüm ama büyük balık yok varsa da bize denk gelmedi

Sular hala sıcak diyen arkadaşların, dün gece 3 deki av esnasındaki yapraklara dokunmalarını isterdim,
Bir daha kolay kolay balığa gideceğimi bu sezon sanmıyorum doğum yakın ama görünen o ki çok şey kaybedeceğimi de sanmıyorum,
Rastgelsin