Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kardesim sende haklısın, baslıkan rapor kelimesini cikartsak veya yanina ve ilgili paylasimlar eklesek sorun cozulur mu?Babamın hastalığı nedeniyle uzun bir süre sonra dün kurucesme meraya gittim.Gunduz istavrit hava kararmasıyla birlikte güzel yemli çinekop yaptı.(23 cm)
Balık bolken herkes balık tutar mesele balığı arayıp bulmakta diye düşünüyorum.Ama gördüğüm kadarıyla buradaki konular hep aynı.
Okuma salina nasıl?
Ip misina mi monofilement mi?
Ali express den söylesek mi?
Makine tavsiyesi?
Yazık ediyoruz 3865 sayfalık güzelim konu başlığına...
kerem 92 kg kılom var kıyafet vs derken 98-100 kg ara bır kıloya ulasırım sanırım ınan o kamısla benı bıle suya atarsıneminsiniz degilmi sonra 220ye geçme gibi bı durumum olursa sıkıntı çıkarmaz o zaman
rahat atış sağlayan cinslerden yani kursunu bana hafifletcekmi eğer öyleyse çok iyikerem 92 kg kılom var kıyafet vs derken 98-100 kg ara bır kıloya ulasırım sanırım ınan o kamısla benı bıle suya atarsın![]()
Dedi alamadıÇok teşekkürler, bugün araştırıp bulduğum yerden alacağım![]()
rahat atış sağlayan cinslerden yani kursunu bana hafifletcekmi eğer öyleyse çok iyi![]()
salina nette maksimum 200 gr atarlı diye gösteriyor nette yanlış olabilirmi
Ben yazmadan zaten cevap gelmişHayır 200gr atarlı bir kamış. Ancak dayanıklılığı daha fazla. Yani üzerinde yazandan daha fazla ağırlıkları atabiliyor. 240-250 atmışlığımız çoktur..
Kardesim sende haklısın, baslıkan rapor kelimesini cikartsak veya yanina ve ilgili paylasimlar eklesek sorun cozulur mu?
Balik varken inan bizde makineye ip sardirmiyoruz
Ama heryeri yaprak ve etci basmis. Konusmak paylasmak istedigimiz tayfa bu baslikta, baska baslik acsak bakan olur bakmayan olur.
Ayrica janatimce boylelikle google searchle gelen ile gercekten takip eden ayriliyor. Sayet amac baligi bulmaksa son 5 bilemedin 10 sayfaya goz gezdirmen yeter. Zaten konu bogaz olunca 3 gun once rivada tutulan balik 3 gun sonra varmis oluyor cogu zaman
Baska bir arkadasimiz forumdan cikmayi falan tavsiye etmis, takip ettigim kadari ile sen bu tavsiyeyi haketmiyorsun. Terbiyesini asmayan kimse de haketmiyor, etciler haric.
Bence herkes kalsin, ama once ortama bir bakip ona gore adapte olsun, nacizane ben oyle yaptim, zaten amacim hicbirzaman balik bulmak degildi, oyle olsa kimilerinizdeki kamis makine parasina 2 sonar cihazi aliniyor
Sevgi ve saygilarimla...