Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AİL01

Yeni Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
bu sabah mesai öncesi anadolu yakasında kurşun arkası denedik. balık yoktu akıntı çok fazlaydı. sabah 7-9 arası toplam 3-4 parça yaprak çıktı sonra oda çıkmadı. tek tük istavrit alan vardı

Serkk

Üye
Adı
Serkan
Bunlar hep balık olmadığından :) balık olsa raporda olur, burayı bulmuş, üye olmuş hiç kimseye çıkması tavsiye edilmemeli, burayı bir şekilde bulan bilinçlidir, bilinçli olma adayıdır, düşüncesini paylaşmış başımız üstüne... @Serkk geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.
Düşüncem yanlış da olsa doğru da olsa akli hür irfanı hür düşünce öncelikle saygı duyanlara çok teşekkür ederim.

Engin79

Daimi Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İçi boş olmadığı sürece ve balık konusundan uzaklaşmadığı sürece ben sohbetten rahatsız olmuyorum şahsen.
Balığın kıt olduğu zamanlarda mecburen konu sohbete kayıyor.

Mesela "falanca merayı tinerciler mesken tutmuş" veya "dişliye şu takımı kullanayım mı" "falanca marka kamışım çat diye kırıldı ya" gibi konular başlığa uygun olmasa da bence zararsız.

Ha "olum sen göbek yapmışsın" "hadi oradan sen kendine bak" "oğlum sana çiçekli pembe kamış alalım lan zuhaha" tarzı muhabbetler gereksiz evet. Balıkla da alakası yok.
Ama yapacak bir şey yok. İnsanlardaki samimiyetin bir sonucu bu.
Samimiyet ve sohbet sayesinde var olan bir platformda insanları kısıtlarsanız, paylaşımlar da azalır bence.

Karşılıklı anlayışla orta yolu bulmak lazım. :)

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Dün bulunduğum bir av markette 4 numara yemli takımların iğnesini büyük bulup bunun daha küçük iğnelisi yok mu balıklar ufak diyen arkadaşalara rastladım. Dükkan sahibinin cevabı hoşuma gitti böyle giderse onu da tutamayacaksınız daha küçük takım mı olur al o zaman gümüş çaparisi vereyim sana diye gümüş çaparisini uzatması ve elemanın arkasına bie bakmadan dükkandan kaçması efsaneydi :)

İST1453

Üye
Adı
Mehmet
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Dedi alamadı :) Hiçbir yerde bulamıyorum bu kamışı. İnternetten de sipariş vermek istemiyorum.
Galiba en çok satan kamışlardan biri bu ..
Kerem kardeşim geçen sene bu günlerde internetteki fiyatı 220-240 TL aralığında iken İstoç'tan (yanlış hatırlamıyorsam) 180-190 TL gibi bir fiyata almıştım. 1.700 TL'lik Vega Potenzayı almayınca (Özgür'le telefonla konuşup) bana 1,500 TL kar bırakmıştı. (nasıl oluyorsa?:). Vaktin varsa ve senin için ulaşılabilir ise İstoç'a bakmanı öneririm. Şu an internette 310-330 arası fiyatlar var sanırım, 270-290 TL arasında bir fiyata alabileceğini düşünüyorum.

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Konuyla ilgili söylediklerim uzun süre yağmur yememiş,balığı kovalamamış,farklı teknikleri uygulamamış,artık;meralari,yosun kokusunu unutmus arkadaşlara ağır gelmiş ve de bu nedenle forumdan çıkmamı isteyecek kadar cüretkar olabilirler hay hay..
Lakin felsefe yapmaya çalışan bu arkadaşlardan önce sözde üstadliklarini göstermelerini rica ediyorum.
Balık bolken herkes balık tutar mesele balığı arayıp bulmakta diye düşünüyorum. (Çok felsefî) (çok cüretkar)
Velhasıl rahatsızlığını dile getirmissin Serkan kardeş nacizane tavsiye bizimkisi rahatsızlık hissettigin yerde olma diye. 1991 senesinde Maltepe -kartal hattı eski sahil şeridinde ihtiyar oltası sallardik büyüklerimizle, hala daha büyük küçük demeden tavsiye alıyoruz, üstad olmak çok iddialı bi tabir. Mesleğim bankacılık, balık işi sadece hobi... :)

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

efaruk

Aktif Üye
Adı
E. Faruk Pehlivanlı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bize gülümsemek, bize abi kardeşlik, beraber ekmek bölmek, yardım etmek, hatırşinaslik, bize tatli dil, güler yüz, bize gönül vermek, gönül almak, bize sevmek yakışır...

Tüm balık sevdalilarina rastgelsin ;)

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Dün bulunduğum bir av markette 4 numara yemli takımların iğnesini büyük bulup bunun daha küçük iğnelisi yok mu balıklar ufak diyen arkadaşalara rastladım. Dükkan sahibinin cevabı hoşuma gitti böyle giderse onu da tutamayacaksınız daha küçük takım mı olur al o zaman gümüş çaparisi vereyim sana diye gümüş çaparisini uzatması ve elemanın arkasına bie bakmadan dükkandan kaçması efsaneydi :)
iyi demiş :D

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kerem kardeşim geçen sene bu günlerde internetteki fiyatı 220-240 TL aralığında iken İstoç'tan (yanlış hatırlamıyorsam) 180-190 TL gibi bir fiyata almıştım. 1.700 TL'lik Vega Potenzayı almayınca (Özgür'le telefonla konuşup) bana 1,500 TL kar bırakmıştı. (nasıl oluyorsa?:). Vaktin varsa ve senin için ulaşılabilir ise İstoç'a bakmanı öneririm. Şu an internette 310-330 arası fiyatlar var sanırım, 270-290 TL arasında bir fiyata alabileceğini düşünüyorum.
bizim burada bildiğim kadarıyla istoç yok :confused:

efaruk

Aktif Üye
Adı
E. Faruk Pehlivanlı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Şu memlekette malesef çok az kişi ile ayni fikirdeyim, aynı fikirde ve zikirde oldugum insanlari bulunca kaybetmek istemiyorum, onlarin da kaybetmesini istemiyorum.

Bu ara da bu ne duygusallik! Sanirim muayyen günümdeyim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...