Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

efaruk

Aktif Üye
Adı
E. Faruk Pehlivanlı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
ben palamut gibi hayvani neden telef ettiklerini anlamadım balon balığı için birde :( bana o palamut gelse direk kıyıya alırdım ama adam balon balığını alıyor daha leziz diyemi anlamadım :D
Balon palamut oltaya yakalaninca adamlar cekerken atliyor, adamlar bilerek telef etmezler, cunku Turkiye de balonu pisirebilecek asci cok cok nadir, dogru temizlemezsen olebilirsin...

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kusurumu göz ardı etmen dileğiyle soruyorum. Ciddi misin yoksa benim haricimde birine kinayeli göndermem mi yapıyorsun?
bazı şeylerin anlamlarını bilmiyorum açıkçası ama bu dedigim limitler şaka deil asıl çoğu kişinin kabul ettiği limitler 20nin altındakiler çok küçük kalıyor bugün yine balıkçılarin yaprak sattığını gördüm üzücü doğrusu :(

B

BS Okuru

Misafir
Sevgili balık sevdam ailesinin İstanbul boğazı üyeleri, sadece 1 hafta sadece balık raporu paylaşılsa da şu vıdı vıdı eden arkadaşlar bizim hoş sohbetlerimizin dışında bu işin sadece raporla güzelleşmediğini anlasa diyorum.
Ne dersiniz?

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
Sevgili balık sevdam ailesinin İstanbul boğazı üyeleri, sadece 1 hafta sadece balık raporu paylaşılsa da şu vıdı vıdı eden arkadaşlar bizim hoş sohbetlerimizin dışında bu işin sadece raporla güzelleşmediğini anlasa diyorum.
Ne dersiniz?

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Denenebilir, neden olmasın

abasko

Üye
sarıkanat 25-29 cm arası 30cm üzeri de lüfer oluyor
Bence insanlarda bu konuda bilgi eksikliği mevcut balık tutan bile bilmiyor hangi balık kaç santim olmalı tarım bakanlığı portakal tanıtımını bırakıp biraz bu işe el atmalı insanları bilgilendirmeli ben eminim ki çoğu duyarlı insan satın aldığı balığın limit altı olduğunu öğrenirse vaz geçecek ve protesto edecektir.

Z2 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serkk

Üye
Adı
Serkan
Biz 9 10 parça onların diliyle çinekopu denize iade ederken 130 tane almak nasıl bir psikoloji?Hiç mi balık yemediniz? Bu kadar mı balıksız kaldınız diye sorasım geliyor.Facebook da rastladım fotoğrafa 130 lüfer ya da kofana yok oldu.He bir de aksiyonu ıyiymis tövbe estagfurullah
20171109_204145.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...