Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adı
Recep
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
@İLKlüfERR İlker abi raporunu okurken yanındaymışım hissine kapılıp oltanın ucundan görünecek balığı aradı gözlerim. ama sonu sizin adınıza kötü balık için güzel bitmiş raporlarını takip ettiğim kadarıyla hep lüfer peşinden koşturuyorsun inşaAllah bir önceki sezonlarda olduğu gibi bu sezonda güzel avlarınız olur. şimdiden hayırlısıyla sağlıklı sihatli bir evladın olur inşaAllh.

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@Serkk İşte bu ne biliyormusunuz arkadaşım ,İnsanoğlunun Ben yaptım , ben , ben varya ben ,işte bu balık böyle tutulur gördünüz mü ? benim en büyük benim egosundan başka bir halt değil . Nah en büyük sensin ! yapabiliryormusun ! , Veren el alan elden üstündür , Sal tutduğunun balığın yarısını denize o zaman alnından öpeyim seni Almışın işte balığı yiyeceğin kadarını al , olmadı çok mu seviyorsun al bide buzluğua 20 -30 parça yeter . Ha bide şu var kaç ailenin karnı doydu muhabbeti var vsss falan külahıma anlat sen onu . Yazık günah ! Allahından bulsun vicdansız demekten başka birşey gelmez elden , Davar her zaman davar dır kardeşim . Gerçi bu sığıra , sığır demek o canımm hayvana hakaret olur o da beni affetsin .:mad: Hepinize Rastgele :)

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@İLKlüfERR İlker arkadaşım eline ,koluna, ağzına sağlık bir rapor bu kadar mı güzel olur ! . Bak bende tansiyon var bu kadar heyacanlı anlatma kalacam bi gün burda :). Yoldaki bebişe o tuttuğun balıklar ilaç , zemzem şifa ,olsun kardeşim Allah tamamını erdirsin ,Rastgele arkadaşım :)

emreli go

Yeni Üye
Adı
emre g.
@Serkk İşte bu ne biliyormusunuz arkadaşım ,İnsanoğlunun Ben yaptım , ben , ben varya ben ,işte bu balık böyle tutulur gördünüz mü ? benim en büyük benim egosundan başka bir halt değil . Nah en büyük sensin ! yapabiliryormusun ! , Veren el alan elden üstündür , Sal tutduğunun balığın yarısını denize o zaman alnından öpeyim seni Almışın işte balığı yiyeceğin kadarını al , olmadı çok mu seviyorsun al bide buzluğua 20 -30 parça yeter . Ha bide şu var kaç ailenin karnı doydu muhabbeti var vsss falan külahıma anlat sen onu . Yazık günah ! Allahından bulsun vicdansız demekten başka birşey gelmez elden , Davar her zaman davar dır kardeşim . Gerçi bu sığıra , sığır demek o canımm hayvana hakaret olur o da beni affetsin .:mad: Hepinize Rastgele :)
hasan genç bey siz galiba serkk nickli kardeşimizin mesajını ve yolladığı fotografı yanlış anladınız ve abartılı bir şekilde üzerine gittiniz. o da sizinle aynı şeyi eleştirmiş ve başkasının tutup yayınıladığı fotografı paylaşmış. yanlış anlaşılma giderilince bir özür hakettiğini düşünüyorum.

efaruk

Aktif Üye
Adı
E. Faruk Pehlivanlı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Dun sabah Kanlicada biraz zaman gecirdik, istavrit vardi, diger manzaralarda ayni. Hafta ici oomasina ragmen ciddi bir kalabalik vardi. Akinti ve olta karistiran coktu, bu millet bi ogrenemedi, hakki 150 gr ise 150 atin, 200 gr ise 200, aksi takdirde sonucun ne olacagi belli 75 gr kursunla ne giriyon araya :(

Serkk

Üye
Adı
Serkan
hasan genç bey siz galiba serkk nickli kardeşimizin mesajını ve yolladığı fotografı yanlış anladınız ve abartılı bir şekilde üzerine gittiniz. o da sizinle aynı şeyi eleştirmiş ve başkasının tutup yayınıladığı fotografı paylaşmış. yanlış anlaşılma giderilince bir özür hakettiğini düşünüyorum.
Hasan zaten bana birşey dememiş Allahindan bulsun vicdansız demiş yani yanlış anlaşılma ya da benlik bir durum söz konusu değil.Ozur dilenecek bir durum yok.

B

BS Okuru

Misafir
8
@İLKlüfERR İlker abi raporunu okurken yanındaymışım hissine kapılıp oltanın ucundan görünecek balığı aradı gözlerim. ama sonu sizin adınıza kötü balık için güzel bitmiş raporlarını takip ettiğim kadarıyla hep lüfer peşinden koşturuyorsun inşaAllah bir önceki sezonlarda olduğu gibi bu sezonda güzel avlarınız olur. şimdiden hayırlısıyla sağlıklı sihatli bir evladın olur inşaAllh.
Allah razı olsun kardeşim iyi dileklerin için :)
Raporlarımda o an ne yaşıyorsam elimden geldiğince paylaşmaya çalışıyorum evet lüfer peşindeyim her daim ;)
Palamut akini geçse ben yine dipi yavaş yavaş tararım herkeste bilir "İlker senin balığın yok boşuna uğraşma" derler ama nafile bir tane olsun da ben yemem anam,babam,eşim...vb biri yer ama ben onu yakalasam o bana yeter :)
O lüferi bindirip açıktan getirene kadar yaşanan adrenalini tattiktan sonra hep aynısını arıyor, peşinde koşuyor insan :)
İşe 9 da giderken 10 kez alarmı erteliyorum balığa gideceğim zaman tavuk gibi 9-10 yatıp Sabah'ın 5 de tek alarmda dimdik ayakta oluyorum ;)
Bu zevk bambaşka bir zevk milyar verseler seni oraya bağlasalar o soğukta karda kışta bu işi sevmeyen birini orada tutamazlar ama biz orada olmak için yağmurda çamurda karda kişta titreyip çogu zamanınızı ve milyarları harciyoruz(uzun vadede) belki de...
Eskisi gibi balık olsa ve deseler ki biz önlemleri aldık,gerekli denetlemeri yaptık balık popülasyonu tekrar eski haline döndürdük ama artık balık için para ödeyeceksiniz gişeler yaptık kişi başına her av boyunca günlüğüne 10TL isteseler aylık üyelik,kombine seçenekleri de var hatta VIP kısmı da var o tarafı mesela 20TL olduğunu varsayalım gönül rahatlığıyla çıkarıp o parayı versezsem(k) adam değilim(z) ;)
Ahan da size çözüm ;)
Rastgelsin

Moderatör tarafında düzenlendi:

skahraman

Aktif Üye
Adı
Şakir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yaprak katliamı tüm hızıyla devam ediyor,çaparisine yaprak gelenin yüzü gülüyor,cahilliğin bi kaç gömlek üstü kişilikte insanlarla dolup taşmış kıyılar.
En çok yaprak yakalama yarışı var sanki acele,telaş içerisinde oltayı denize atmalar sanki kofana akını var. Birde böbürlenmeler falan şaka gibi. 10tanesini toplasan 1 sarıkanat yapmayacak kadar küçükler.Bizim milletimiz aç kalmadan böyle yapıyorsa aç kalsak yoldaki araba lastiklerini,bina kapılarını,hatta köşede kıstırıp insan yer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...