8
@İLKlüfERR İlker abi raporunu okurken yanındaymışım hissine kapılıp oltanın ucundan görünecek balığı aradı gözlerim. ama sonu sizin adınıza kötü balık için güzel bitmiş raporlarını takip ettiğim kadarıyla hep lüfer peşinden koşturuyorsun inşaAllah bir önceki sezonlarda olduğu gibi bu sezonda güzel avlarınız olur. şimdiden hayırlısıyla sağlıklı sihatli bir evladın olur inşaAllh.
Allah razı olsun kardeşim iyi dileklerin için

Raporlarımda o an ne yaşıyorsam elimden geldiğince paylaşmaya çalışıyorum evet lüfer peşindeyim her daim

Palamut akini geçse ben yine dipi yavaş yavaş tararım herkeste bilir "İlker senin balığın yok boşuna uğraşma" derler ama nafile bir tane olsun da ben yemem anam,babam,eşim...vb biri yer ama ben onu yakalasam o bana yeter

O lüferi bindirip açıktan getirene kadar yaşanan adrenalini tattiktan sonra hep aynısını arıyor, peşinde koşuyor insan

İşe 9 da giderken 10 kez alarmı erteliyorum balığa gideceğim zaman tavuk gibi 9-10 yatıp Sabah'ın 5 de tek alarmda dimdik ayakta oluyorum

Bu zevk bambaşka bir zevk milyar verseler seni oraya bağlasalar o soğukta karda kışta bu işi sevmeyen birini orada tutamazlar ama biz orada olmak için yağmurda çamurda karda kişta titreyip çogu zamanınızı ve milyarları harciyoruz(uzun vadede) belki de...
Eskisi gibi balık olsa ve deseler ki biz önlemleri aldık,gerekli denetlemeri yaptık balık popülasyonu tekrar eski haline döndürdük ama artık balık için para ödeyeceksiniz gişeler yaptık kişi başına her av boyunca günlüğüne 10TL isteseler aylık üyelik,kombine seçenekleri de var hatta VIP kısmı da var o tarafı mesela 20TL olduğunu varsayalım gönül rahatlığıyla çıkarıp o parayı versezsem(k) adam değilim(z)

Ahan da size çözüm

Rastgelsin