Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

selcukezer

Daimi Üye
Adı
selçuk ezer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
walla senınde ısın zor gozukuyor hocam bende durum soyle oluyor mısal gecenlerde yıne balıktayım :) meraya vardım ısde hazırlıklara basladım trıpotu ayarla kamısı ayarla takımı hazırla vs derken en son yem kaldı aa bı bakarım yem yok almaya unutmusum hemen esımı aradım dolapta benım yem var onu sana zahmet getırırmısın dedım 10 dakka kalmadı yemı sagolsun esım getırdı :)
Vay be ne erkekler var

İST1453

Üye
Adı
Mehmet
Kan Grubu
O Rh Pozitif
:D:D Emekli olununca eşiniz zaten sen bugün balığa gitmiyormusun diye söyler.:)
Tecrübe başka bişey tabii kii.:) Ercüment abi tespit birebir doğru. Yanlış anlaşılabileceğim ya da izin konusunda sıkıntı yaşayan arkadaşları gücendirmemek adına son anda yazmaktan vazgeçmiştim. :) :) :)

B

BS Okuru

Misafir
Bı arkadas sahılde bankların bu resmını paylastı bu nasıl zıhnıyettır anlamıyorum yanınızda yem kesmek ıcın hıcmı kucuk tahta parcası getırmıyorsunuz yazık cıdden cok yazık :( ava gırderken lutfen arkadaslar ekıpmanınızı tekrardan goz gecırın eksıklerınız var ıse tamamlayın sonrasında ava cıkmaya ozen gosterın.

Alık balık

Daimi Üye
Adı
Ufuk
Vay be ne erkekler var
Bende geçen ay hanıma söyledim, bir hafta yokum, ege den Akdeniz'e koyları falezleri dolasacagiz, balık turuna çıkıyorum dedim, tabi hayatım nasıl istersen falan derken alarmın sesine uyandım baktım sabah olmuş, işte kalktım işe geldim falan. Öyle yani..

XT1254 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kubix

Daimi Üye
Adı
Kubilay Yalçın
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bı arkadas sahılde bankların bu resmını paylastı bu nasıl zıhnıyettır anlamıyorum yanınızda yem kesmek ıcın hıcmı kucuk tahta parcası getırmıyorsunuz yazık cıdden cok yazık :( ava gırderken lutfen arkadaslar ekıpmanınızı tekrardan goz gecırın eksıklerınız var ıse tamamlayın sonrasında ava cıkmaya ozen gosterın.

Hocam bunu yapanlar için bu kadar kibar konuşmaya gerek yok.
Yani küfür edeceğim ki içimden etmekle yetiniyorum şuan.
İnsan olamamış, hiçbir sıfata yakışmayan kişilerin yaptığı iş bu kadar olur ne olacak.
la havle la havleeee.....

Ulan biz 10 cm misina düşse yere onu bile toplayıp çöpe atalım çöp yoksa çantamda taşıyalım... Milletin yaptığı işe bak.

Ercüment

Daimi Üye
Adı
Ercüment
Kan Grubu
A Rh Pozitif

İnsanlar soluklansın diye bank koyarlar,

yemciler yemlerini bunun üstünde keserler pisliklerini bırakırlar,
sulfçüler çantalarını koyarlar zapt ederler,

herzaman motorumda açılır kapanır taburemi taşırım,
yemli yapmadığım halde yem kesme tahtamı yanımda taşırım.:harika:

Lüfer53

Aktif Üye
Adı
Erdinç
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Balık işine gönül vermiş kişiler arasından böylelerinin çıkması gerçekten çok üzücü. Sahiller parklar banklar hepimizin ortak olanı sadece kendisine ait olsa bile insan utanır bana ait bu alanı diğer insanlar görürse ne der diye. Evide çöplük içindedir muhtemelen. Çoğu zaman @alperderya ile avlanırız 1 poşetimizi çöp poşeti yapar arkamızda 1 tane pislik bırakmadan gideriz. Çok zor değil saatlerimizi balığa ayırıyoruz pisliğimizi toplmamak 2 dk sürüyo. Ama bırak çöp toplamayı arkadaş bankı kesme tahtasına çevirmiş oda yetmezmiş gibi pisliğinide orda bırakmış gitmiş yazık gerçekten yazık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...