Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Gerçekten yazık bu kadar cok yaprak çıkması her yer yaprak, bence insanoğluna yok olan bir türden uyarı bu, ama ne anlayan var ne kural koyan ,ara sokaklarda bile kasa kasa yaprak satıyorlar kilosu 10 TL den önümüzdeki senelerde lufer sülalesi yalan olur bu kalabalık katliam devam ederse .

U10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
köprüden geçiyorken görmüştüm köpük kasada defne yaprakları doluydu

B

BS Okuru

Misafir
bugün 13 parca defne yaprağı saldim 3 tane kaçırdım 3 tanede çinekop yakaladim ama 1i defne yapragiydi çünkü ağır yara almıştı onu kurtaramadim :( birde adamla kadın onu neden atiyosun dedi dedimki yavru kadın küçük deil büyük o dedi atma bize ver dedi adamda öyle söyledi biride sordu sen nasıl kaşık kullanıyorsun baya tuttuğumu görünce :D
Ekli dosyayı görüntüle 67257
masallah kerem ardı gur olur ınsallah her daım rast gelsın.

Serkk

Üye
Adı
Serkan
Bı arkadas sahılde bankların bu resmını paylastı bu nasıl zıhnıyettır anlamıyorum yanınızda yem kesmek ıcın hıcmı kucuk tahta parcası getırmıyorsunuz yazık cıdden cok yazık :( ava gırderken lutfen arkadaslar ekıpmanınızı tekrardan goz gecırın eksıklerınız var ıse tamamlayın sonrasında ava cıkmaya ozen gosterın.

Ohaaaa çüş.
Insan olmayanlara başka nasıl çağrı yapabilirdim ki?

yükseltaktak

Aktif Üye
Adı
Yüksel Taktak
Solucan yediği besinleri, midesindeki çimen vasıtasıyla sindirir. Birkaç gündür besin bulamayan kahramanımız açlıktan kıvranırken, birden aklına midesindeki çimen gelir ve büyük bir iştahla midesindeki çimeni yer ama artık yediği besini sindirecek bir çimen olmadığından hakkın rahmetine kavuşur. yaprak balığını kovasına atan, tuttuğunu inkar eden ve bunun hakkında saçma sapan yorum yazanlara ithaf olunmuştur....Yaprakcilara ve bohcacilara ithaf olunur...

Serkk

Üye
Adı
Serkan
Dün sabah erkenden uyandım.Karaköy iskele,kabataş sahil ne var ne yok göz attım.Namli da nacizane kahvaltı yapıp,üsküdar cengizin yolunu tuttum.Turyol iskelesinden kalkan vapur salı pazarı dediğimiz eski tophaneye yakın seyrediyordu.Yaklaşık 40 tane tekne saydım.Çapari ile kimi istavrit kimi çinekop alıyordu.(uzaktan belli olması nedeniyle)Üsküdar'a vardım.Özel hazırlanan kaşıkları alıp kabataşa geçtim.Başladım kurşun arkasına.3. Atışımda kurşunum teknelerin bir tanesinin üzerinden geçti neyse ki denk gelmedi.Yavas yavaş kaşık yüzdürürken çok sağlam vuruş aldım.Bölgenin çöp dolu olması aklıma kaşığın üzerinde poşet olabileceğini getirdi.Ancak kurşunu dışarı aldiğimda bende çok şaşırdım yaklaşık 26 cm sarıkanat aldım.Aksam ezanına kadar devam ettim fakat yapraktan başka birşey gelmedi tamamını suya bıraktım.Özetle aldığım sarıkanat beni çok çok umutlandırdı.Hoş zaten bu sezon umutlarımı asla kaybetmedim, kaybetmeyeceğim.
Rastgele

karemdar

Aktif Üye
Adı
mustafa
bugün boğaza indim kurşun arkası çalıştım nedendir bilmiyorum hepsi yaprak hepsi suya iade yinede benim için güzel bir gündü iş Allah önümüzdeki günlerde istediğimiz boyutlarda almaya başlarız.. 15 gün sonra tekrar gitmeyi düşünüyorum gidersen tekrar raporları sizlerle paylaşırım.

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Dün sabah erkenden uyandım.Karaköy iskele,kabataş sahil ne var ne yok göz attım.Namli da nacizane kahvaltı yapıp,üsküdar cengizin yolunu tuttum.Turyol iskelesinden kalkan vapur salı pazarı dediğimiz eski tophaneye yakın seyrediyordu.Yaklaşık 40 tane tekne saydım.Çapari ile kimi istavrit kimi çinekop alıyordu.(uzaktan belli olması nedeniyle)Üsküdar'a vardım.Özel hazırlanan kaşıkları alıp kabataşa geçtim.Başladım kurşun arkasına.3. Atışımda kurşunum teknelerin bir tanesinin üzerinden geçti neyse ki denk gelmedi.Yavas yavaş kaşık yüzdürürken çok sağlam vuruş aldım.Bölgenin çöp dolu olması aklıma kaşığın üzerinde poşet olabileceğini getirdi.Ancak kurşunu dışarı aldiğimda bende çok şaşırdım yaklaşık 26 cm sarıkanat aldım.Aksam ezanına kadar devam ettim fakat yapraktan başka birşey gelmedi tamamını suya bıraktım.Özetle aldığım sarıkanat beni çok çok umutlandırdı.Hoş zaten bu sezon umutlarımı asla kaybetmedim, kaybetmeyeceğim.
Rastgele
siz yine iyi almışsınız :)

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
Bı arkadas sahılde bankların bu resmını paylastı bu nasıl zıhnıyettır anlamıyorum yanınızda yem kesmek ıcın hıcmı kucuk tahta parcası getırmıyorsunuz yazık cıdden cok yazık :( ava gırderken lutfen arkadaslar ekıpmanınızı tekrardan goz gecırın eksıklerınız var ıse tamamlayın sonrasında ava cıkmaya ozen gosterın.

Bu nedir ya, resmen rezalet.
Ondan sonra insanlar bu görüntüyü referans alıp bütün balikcilara giydiriyor lafı haklı olarak.
Eğitim aileden başlayacak, kendi kendine düzgün insan olanda var elbet ama önce aile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...