Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
rast gelsin güzel raporları özledikBu sabah emirgandan çapari ile çinekop ve sarıkanat alan olmuş.Pazartesi soğuk havada erken saatte turuncu tüy beyaz sim çapari ile yoklama yapacağım.
@Zafer61 abi nevale dedin ac geldik, gelicem dedin elimizde ciceklerle kalakaldik, olmadi boyle be abi
Sabah suyu Cubuklu tavalik istavriti zorla aldik. alana kadar bir kac takim bir kac kursun verdi. Suan hayalkahvesi, Tac restoran onu ve kanlicada dibe halat gerilmis durumda, yakina dipten gelirseniz, takmak garanti.
Ama buraya yaziyorum, o halati geren kursuncu arkadas veya arkadaslari bir yakalarsam, size sozum olsun, arabadaki odunu bellerinde kiracagim. Olurda o arkadas tesadufen burayi gorur de okursa soldaki resimden tipime iyi baksın. Beni gourse de topuklasin, sayet topuklamazsa, benim sopayla o kafa bulusacak arkadas. Zamaninda Cubuklu da bir abimiz temiz dovmus bunlarin bir kacini beton kullanarak. Anlasilan tekrar biti kanlandi bunlarin. Bir gun usenmeyip kalacam, gece kim daliyor diye....
Ben soysuzlugun, haramzadeligin, seref noksanliginin, genis mezhepliligin bu denlisini ilk defa goruyorum!!!
Merhaba sabah bolca yaprak geliyordu. Çinekop yada sarıkanat görmedim ama alanlar olabilir. ayrıca kalabalık vardı epey, omuz omuza dizilmişti insanlar.Bu sabah emirgandan çapari ile çinekop ve sarıkanat alan olmuş.Pazartesi soğuk havada erken saatte turuncu tüy beyaz sim çapari ile yoklama yapacağım.
Ufuk kardeşim valla Fliegen i daha deniz kenarına götüremedim bile. Kullanmak nasip olmadı daha. İnşallah bir gün birlikte avlanalim. Bende memnun olurum kardeşim. Görüşmek dileğiyle.Cem abi pa fliegen ile bi av raporu alamadık senden, olta sallayalım bir gün
XT1254 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba sabah bolca yaprak geliyordu. Çinekop yada sarıkanat görmedim ama alanlar olabilir. ayrıca kalabalık vardı epey, omuz omuza dizilmişti insanlar.
Turuncu tüy, beyaz sim ile alıyorlardı yaprakları...