Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yolcu58

Yeni Üye
Adı
yolcu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yer çamlıbahçe
Sabah biraz istavrit yaptı şimdi yok
Sabah alanda 1 tavalık aldı
İçin başka tarafı her çaparide 2-3 çinekop geliyordu hepsi suya iade
Ama okadarda kovaya atan oldu.gecede çıkan ufak çinekop anlayacağınız dişli küçük bize göre hiç değil

efaruk

Aktif Üye
Adı
E. Faruk Pehlivanlı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@Zafer61 abi nevale dedin ac geldik, gelicem dedin elimizde ciceklerle kalakaldik, olmadi boyle be abi :(

Sabah suyu Cubuklu tavalik istavriti zorla aldik. alana kadar bir kac takim bir kac kursun verdi. Suan hayalkahvesi, Tac restoran onu ve kanlicada dibe halat gerilmis durumda, yakina dipten gelirseniz, takmak garanti.

Ama buraya yaziyorum, o halati geren kursuncu arkadas veya arkadaslari bir yakalarsam, size sozum olsun, arabadaki odunu bellerinde kiracagim. Olurda o arkadas tesadufen burayi gorur de okursa soldaki resimden tipime iyi baksın. Beni gourse de topuklasin, sayet topuklamazsa, benim sopayla o kafa bulusacak arkadas. Zamaninda Cubuklu da bir abimiz temiz dovmus bunlarin bir kacini beton kullanarak. Anlasilan tekrar biti kanlandi bunlarin. Bir gun usenmeyip kalacam, gece kim daliyor diye....

Ben soysuzlugun, haramzadeligin, seref noksanliginin, genis mezhepliligin bu denlisini ilk defa goruyorum!!!

plastikman

Daimi Üye
Adı
Olcay Tunçeli
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Batida sel ve su baskini riskini cok yuksek verilmis.Yarin gece baslayacak yagmur sali gunu ilk saatlere kadar aralikli devam edecek denmis.Sali gunune 9 derece sicaklik veriliyor bircok kaynakda.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zafer61

Aktif Üye
Adı
Pendik
Kan Grubu
B Rh Negatif
@Zafer61 abi nevale dedin ac geldik, gelicem dedin elimizde ciceklerle kalakaldik, olmadi boyle be abi :(

Sabah suyu Cubuklu tavalik istavriti zorla aldik. alana kadar bir kac takim bir kac kursun verdi. Suan hayalkahvesi, Tac restoran onu ve kanlicada dibe halat gerilmis durumda, yakina dipten gelirseniz, takmak garanti.

Ama buraya yaziyorum, o halati geren kursuncu arkadas veya arkadaslari bir yakalarsam, size sozum olsun, arabadaki odunu bellerinde kiracagim. Olurda o arkadas tesadufen burayi gorur de okursa soldaki resimden tipime iyi baksın. Beni gourse de topuklasin, sayet topuklamazsa, benim sopayla o kafa bulusacak arkadas. Zamaninda Cubuklu da bir abimiz temiz dovmus bunlarin bir kacini beton kullanarak. Anlasilan tekrar biti kanlandi bunlarin. Bir gun usenmeyip kalacam, gece kim daliyor diye....

Ben soysuzlugun, haramzadeligin, seref noksanliginin, genis mezhepliligin bu denlisini ilk defa goruyorum!!!

Demeee...Ah be kardeşim ben taç restorant önündeydim 7/14 saat aralarında.Dün hanımla alışveriş yaptık malzemeleri bu sefer fazla aldığımı görünce hayırdır dedi ve ona dedimki çok güzel dostlar gelecek onlara hazırlık yapacağım:(.Keşke senin gibi güzel kardeş ile tanışma fırsatımız olsaydı ki inşallah olacak.
Balık raporuna gelince istavrit bile çok kısırdı.Çinekop 1/2 dışında pek yoktu.
Bu arada yanımızdaki arkadaşın çaparisine takılan yaprağı salmasını rica ettiğimde tabiki abicim demesi günün en keyifli anıydı.

Lüferciyiz

Yeni Üye
Adı
hakan
Bu sabah emirgandan çapari ile çinekop ve sarıkanat alan olmuş.Pazartesi soğuk havada erken saatte turuncu tüy beyaz sim çapari ile yoklama yapacağım.
Merhaba sabah bolca yaprak geliyordu. Çinekop yada sarıkanat görmedim ama alanlar olabilir. ayrıca kalabalık vardı epey, omuz omuza dizilmişti insanlar.
Turuncu tüy, beyaz sim ile alıyorlardı yaprakları...

cem1

Aktif Üye
Adı
Cem Oran
Cem abi pa fliegen ile bi av raporu alamadık senden, olta sallayalım bir gün

XT1254 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ufuk kardeşim valla Fliegen i daha deniz kenarına götüremedim bile. Kullanmak nasip olmadı daha. İnşallah bir gün birlikte avlanalim. Bende memnun olurum kardeşim. Görüşmek dileğiyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...