Rapalacı
Daimi Üye
- Adı
- FURKAN ®
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
Biraz önce balıktan geldim.
Spin mi LRF mi sorunsalının ardından LRF takımımı alıp çıktım evden. Bu kararla yeni makinemi deneme fırsatı da buldum. 10 gramlık sahtelerimle de çalıştım, kokulu kokusuz silikonlarımla da. Hedefim lüfer ailesiydi en başından. Bu ailenin iki ferdi beni kırmayıp ziyaretime geldiler. Öpüp severek ait oldukları yere iade edildiler. Boyları 17-18 santimetre civarındaydı. LRF ile bu balığı avlamayı çok seviyorum. 17 santimlik çinekopun yaşattığı aksiyonu 39 santimlik perch'ten alamadım.
Hava orta sert rüzgarlı, su bir durulup bir bulanıyordu. Balıkları Savagear Micro Sandeel 5cm silikon ile aldım. Elbette kuyruğa hırsız iğne eklenmesi gerekli, yoksa kuyruğu kopartıp gidiyor.
Takım bilgisi vermek istiyorum.
Kamış: Okuma Dead Ringer 210cm 2-12gr
Makine: Shimano Sedona c2000s HGN 2017
Misina: Duel Armored S - 0.2 PE
Silikon: Savagear Micro Sandeel
Hırsız iğne: Fudo CHNU-BN 12 numara
Makine, parasının hakkını fazlasıyla veriyor. Spin'de 3000'liğini kullanıyorum, LRF için de 2000'liğini aldım. Alt-orta segment klasmanının enlerinden biri kesinlikle.
![]()
Yavrucağımızın fotoğrafını unutmadan ekleyeyim, şu anda özgür bir şekilde evinde yüzüyor. Umarım lüfer kofana olarak bana dönüş yapar ileride
![]()
Kardeşim rastgele, biraz daha sağ tarafta kokulu silikonlarla levrek ve kefal alabilirsin.