Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İST1453

Üye
Adı
Mehmet
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bugün az daha ölüyodum kan tahlili yaptırmaya gittim annemle halk ekmekcisine uğradık, o sira başım döndü tansiyonum düştü anne gidelim dedim ama annemin alicaklari vardı,o sira bi baktim düştüm düşüyom dayanamadım düştüm bi baktim etrafı bulanık beyaz goruyom nefes alamıyodum adam aceleyle bana ekmek verdi ters sırtlamasına düştüm ama hızlımı yavaş mı düştüm onu hatirlamiyom :D korkuma bile vakit bulamadım 15 dk surmustur bulanik görmem,bime girdik ordada etraf bembeyaz görünüyor ürünlere bakayım dedim ürünleride göremiyom :D
Kerem geçmiş olsun. Sağlık ve huzur en büyük zenginlik. İkisinin de geriye dönük telafisi yok maalesef. Bence ciddiye alıp gerekli tetkikleri yaptırmalısın. Tekrar aynı durumu yaşamaman dileğimle, geçmiş olsun.

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Balik durumu nedir siz tavsiye edermisiniz şuan için tekneyle açılmayı ? Malum hava şartları vs
balık durumları kıyıdan hiç iç açıcı değil gündüz ama akşam yemli güzel yapıyor tekne için mera bilmem ama tekneci sizi güzel bir mereya götürürse balık alırsınız diye düşünüyorum

smtkara34

Yeni Üye
Adı
samet

Shibyo

Aktif Üye
Adı
İrfan
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
bugün istinyeden camlı bahçeye kadar yürüdüm sahil kiraca ve istavrit dolu tabiki kiraca alan daha çok çok az insan istavrit tutma çabasında çoğunluk ne gelirse dolduruyo kovalara heleki bazıları var çok titiz kiraca başka kovaya istavrit başka kovaya ac gozluyuz ac ne diyim bildiğiniz şeyler işte herkeze rasgele

B

BS Okuru

Misafir
Hayırlı cumalar dostlar. Biz bu akşam üç arkadaş hasköyden tekneyle açılmak istiyoruz ilk defa böyle birşey yapıcaz. Akşam 10 gibi durum nedir ne yapabiliriz biraz acamisiyiz bu işlerin de yardımcı olursanız seviniriz.
Rüzgar bir saatten sonra hafifliyor ama bu akşam üzerine kadar sakat akşam da rahat ettirmez beşik gibi sallar. Deniz konusunda deneyim yoksa açıkçası tavsiye etmem.

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

B

BS Okuru

Misafir
Kaldığımız yerden devam. Yaklaşık 15 balık aldım iki tanesi kovalıktı onuda merada hakkı ile avlanan kıraça alı koymayan tek tek balığı ayırıp küçüğü denize atan ramazan abinin kovasına attım. Çok ilginçtir balıklar şişmanlamış ama boylar yine aynı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

omercetin

Üye
Adı
Ömer ÇETİN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Rastgele
iyi av olmuş.

B

BS Okuru

Misafir
Kaldığımız yerden devam. Yaklaşık 15 balık aldım iki tanesi kovalıktı onuda merada hakkı ile avlanan kıraça alı koymayan tek tek balığı ayırıp küçüğü denize atan ramazan abinin kovasına attım. Çok ilginçtir balıklar şişmanlamış ama boylar yine aynı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
"Adam"sın Gazi

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...