Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kaç sene oldu hala öğrenemedin diyeceksiniz ama yinede soracağım.
Boğaz’da av için Çapari yapmaya nasip olursa karar verdim.sorularım şunlardır
1-Beden için kaçlık misina almalıyım(marka tercihi varmıdır)
2-köstekler kaç numara iğne ve kaçlık misina olmalıdır
3-15 lik Çapari için köstek öneriniz nedir

Şimdiden teşekkür ederim
20 beden 12 köstek 10 kullanmayın eziyetini cekersiniz iğne 10 numara bi ara 7de kullanıyodum sanırım ama 10 iyidir :)

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
herkesin iyi dilekleri için teşekkürler , bugün 2 - 2,5 kilo kadar istavrit yakaladim disli gelmedi bugün ama caparimden bazı tüyler kayıp çıkmış ama yinede o kancada tüy yokken istavrit ona atlamış 2 3 kez olmuştu sanırım hahaha :D en son gece yemliye kaldım 2 kere taktım takımı filetoyuda iyi takamadım hiç disli alamadım :(

iogurer

Yeni Üye
Adı
izzet
Merhabalar,
Bugun isten saat 15:00 gibi çıktım ve köprüyü geçtikten sonra içimdeki dürtü beni Çubukluya goturdu.1 saat kadar vaktim oldugundan hizlica livarlara ve cekilen oltalara goz gezdirip kamisi acmaya karar verdim. Cogunlukla kiraca nadiren iri istavrit cekiliyordu. Maalesef arada capariye gelen yapraklar da kovaya atildi. Bu arada inanilmaz derecede cubuklu yonune akinti vardi. Ben 175gr kursun atmama ragmen dibi gorem den kursun sen l taraftan topladim. 45 dk içinde 20-25 kiraca denize iade edilip 3-4 istavrit yan komsunun livarina konulup toplanip yola koyuldum. Artik gece lrf icin hazirliklara baslama zamani:)
Herkese rasgele...
Kamis: yuki multipla spur 4.20 100-200
Makina: daiwa emcast 5000 lda

güngör köse

Aktif Üye
Galata da eşkina olması da enteresan...
haliç eski balıkçı barınağı olduğu için oralarda ağlarını temizleyen balıkçılar her türlü balığı çekmiş zamanında. Eşkine zaten yerleşik bir balık. Orda olması normal. Eski popülasyon olsa ne balıklar çıkar oradan. İnşallah bir gün yine o zamanlara döner.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...