Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Yagmurluksuz yagmurun ve ayazin altinda bos ceken su arkadaslara ustun hizmet madalyasi vermek gerekir vallahi helal olsun :)

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayrica uzun zamandir da burada boylesine bir pis su goruyorum.Muazzam koku basti ortaligi.
Midye dolma sevenlere gelsin bu görüntü :)
50-60 tane yeme yarışına girenlere.

Adı
ADALI
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bugun sabah 0700 1100 arasi kanlicada kursun arkasi denedim 3 tane yaprak geldi denize iade yanimdaki biri pacingene palamutu aldi bitanede guzelce bi cinekop atip ceken ikimiz vardik gerisi istavrite bakti oda yok 4 saatte 20 kiside 20 balik varsa iyidir.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

B

BS Okuru

Misafir
Arkadaşlar selamlar..
Dün gece kartal sahilde görmüş olduğum durumdan çok utandım ve rahatsız oldum.
Tüm balık sevdalısı arkadaşlarımdan rica ediyorum ;
Abilerim, arkadaşlarım, kardeşlerim lütfen yaya yoluna, oturma banklarının, duvarın ve kayalıkların üzerine, gelirken getirmiş olduğumuz poşet, balık, yem kesme tahtası, bez, bira şişeleri v.s çöplerimizi bırakmayalım. Hemen 3 metre arkamızda çöp tenekeleri bulunmakta. Çöplerimizi çöp tenekesine atalım. Balığa giderken yanımızda götürmüş olduğumuz yemlik balıkları ya denize dökelim ( kesinlikle poşetle birlikte denize atmayalım ) yada yakınımızda balık avına devam eden arkadaşlara bırakalım veya Etrafta kedi varsa kedilere verelim . Ben fotoğraf çekip burada yayınlamaya utandım. Lütfen çevreye daha duyarlı olalım...

pointer

Yeni Üye
Adı
hasan
Arkadaşlar selamlar..
Dün gece kartal sahilde görmüş olduğum durumdan çok utandım ve rahatsız oldum.
Tüm balık sevdalısı arkadaşlarımdan rica ediyorum ;
Abilerim, arkadaşlarım, kardeşlerim lütfen yaya yoluna, oturma banklarının, duvarın ve kayalıkların üzerine, gelirken getirmiş olduğumuz poşet, balık, yem kesme tahtası, bez, bira şişeleri v.s çöplerimizi bırakmayalım. Hemen 3 metre arkamızda çöp tenekeleri bulunmakta. Çöplerimizi çöp tenekesine atalım. Balığa giderken yanımızda götürmüş olduğumuz yemlik balıkları ya denize dökelim ( kesinlikle poşetle birlikte denize atmayalım ) yada yakınımızda balık avına devam eden arkadaşlara bırakalım veya Etrafta kedi varsa kedilere verelim . Ben fotoğraf çekip burada yayınlamaya utandım. Lütfen çevreye daha duyarlı olalım...
olta balıkçılığı terörü

mctymn

Daimi Üye
Adı
Mecit Yaman
Dişli yokluğu olta balıkçıları için bir nevi iyi oldu.
Soğukta ayazda ne kadar korunsakta üşüyorduk.
Ayrıca , Avlanma giderleri yok denecek kadar azaldı.( Malzemecier düşünsün):)

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Dişli yokluğu olta balıkçıları için bir nevi iyi oldu.
Soğukta ayazda ne kadar korunsakta üşüyorduk.
Ayrıca , Avlanma giderleri yok denecek kadar azaldı.( Malzemecier düşünsün):)
cengiz balıkçılığa gidin isterseniz dükkan tıklım tıklım balık olmadığı için millet malzemeye yüklenmış balık olmayınca malzeme alarak mutlu oluyorlar galiba tezgahlarda rapala azalmış ağır surf kurşun yok

efaruk

Aktif Üye
Adı
E. Faruk Pehlivanlı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kurşuna El-Mugni ismi serifi yazilirsa muhakkak balik alinacagi bazi kitaplarda belirtiliyor.
İnancim var. Güzel itikad sahibi balik alabilir.
Yazmadim denemedim. Denemem de. Deneyen olursa denesin
Tamamen saygısızlık olacagi kanatindeyim, yazmaya gerek yok, zikr ededebiirsin. Illa yazacaksan, yaz ustunde bulunsun, kursuna yazip da, asagilara atma. Sadece bilgi amacli yaziyorum, degilse bu konularin konusulacagi mekan burasi degil...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...