Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adı
ADALI
Kan Grubu
B Rh Pozitif
İstavritin 30 cm olanlarından yakaladım, ama
Marmarada yakalanan bukadar irisini ilk defa görüyorum.o_O
Nerdeyse tüm okyanuslarda av yaptim ama en buyugu buydu. Mutant olmus o karadenizde kıraça gibi takılıp marmarada at gibi dolasan istavrit.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iogurer

Yeni Üye
Adı
izzet
bu sene balık boğazda pek iyi yapmadı. özellikle dişli. ama marmarada LRF yöntemi ile arakdaşlarım balık alıyor. özellikle bostancı kartal hattı hem istavrit hem çinekop yakalıyorlar. LRF ile hiç yorlmadan 1 2 saat takılıp 5 10 parça balık alıp eve dönüyorlar. ben bir türlü gidemedim bu sene sadece bir kere gitme şansım oldu. bu sene boğazdan çok bence Marmara kıyıları yoklanmalı.
Hocam selamlar, bostanci kartal hattinda LRF icin ben de uygun yerler aramaktayim. Her haftasonu geceleri cesitli yerleri deniyorum fakat istedigim verimi alamadim. Eger size de uyann bi gun olur ise bir organizasyonla sizlere eslik etmek isterim acikcasi.

rce

Üye
Lüfere gerek yok aslında ... istavrit de iyidir ... düşünsenize rapalalarımıza böyle istavritlerin atladığını :)

9 kilo 200 gramlık istavrit şaşırttı.Marmara Denizi’nde yakalanan dev istavriti 200 TL’ye satışa sunan balıkçı Ömer Kocaman, 25 yıldır balıkçılık yaptığını fakat böylesi büyük bir istavritle ilk kez karşılaştığını söyledi.

bu hayvan ölmeyi unutmuş resmen

batuhan111

Daimi Üye
Adı
metin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Benim kendi düşüncem göç balığı geçen yıllardaki gibi yemlenmeden daha doğrusu mola verdi belki ama konaklamadan transit şekilde boğazdan geçip Çanakkale ordan Ege'ye doğru yol aldı,
Kıyılardaki bunca yaprak bu sene içindeki göç balıkların yumurtasıyla boğaz sularında dünyaya gelen yavrular onlarda soğuk havayla birlikte bugün yarın aşağıya akışa geçerler...
Balığın Ege'ye doğru akması bence bir nebze olsun ümit verici çünkü ben Karadeniz ve Boğazdaki gözü dönmüş gırgır,trol ve teknecilerin Ege bölgesinde o derecede olduğunu düşünmüyorum,
Balık popülasyonuna bakılırsa Ege ve Akdeniz bölgesi tuttuğu balığa daha saygılı ve daha vicdanlı olduğunu gösteriyor,
Rastgelsin
İzmir Aliağa dan 2-3 gün önce kıyıdan alınmış.(Bu arada balıkların altındaki gazete eski tarihli sanırım ama yepyeni duruyor ???)

lüfer2.png

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
LRF için önerebileceğiniz sahte ve yemler hangileri takım oluşturmayı düşünüyorum

WAS-LX1A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
genelde kokulu silikonlar verimli oluyor ama alternatif olarak bir kaç micro sahte ve baby jig de iş yapabiliyor.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Hocam selamlar, bostanci kartal hattinda LRF icin ben de uygun yerler aramaktayim. Her haftasonu geceleri cesitli yerleri deniyorum fakat istedigim verimi alamadim. Eger size de uyann bi gun olur ise bir organizasyonla sizlere eslik etmek isterim acikcasi.
Merhaba, ben bu aralar pek çıkamıyorum. aracımı da sattım. gidebilirsem tabiki yardımcı olmak isterim.

B

BS Okuru

Misafir
İzmir Aliağa dan 2-3 gün önce kıyıdan alınmış.(Bu arada balıkların altındaki gazete eski tarihli sanırım ama yepyeni duruyor ???)

Ekli dosyayı görüntüle 68570
Hey maşallah işte balık dediğin zaten böyle olmalı,
Sahte üzerindeki diş izlerini gördünüz mü ?
Karadenizden ve boğazdan akmayı başarabilen şanslı diyebileceğimiz nadir dişliler bunlar,
Ege ve Akdeniz bundan dolayı şanslı belki Karadeniz ve boğaz kadar bol oluyor ama hep iri balık çıkıyor,
Rastgelsin

sabriyazici

Daimi Üye
Adı
sabri yazici
Hey maşallah işte balık dediğin zaten böyle olmalı,
Sahte üzerindeki diş izlerini gördünüz mü ?
Karadenizden ve boğazdan akmayı başarabilen şanslı diyebileceğimiz nadir dişliler bunlar,
Ege ve Akdeniz bundan dolayı şanslı belki Karadeniz ve boğaz kadar bol oluyor ama hep iri balık çıkıyor,
Rastgelsin
Baliklar on numara ilker ama maalesef sahte uzerindeki izler ignelere ait

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...