Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
abi ben lüferin vuruşunu bile özledim yakayamayayım ama yeterki şöyle oltaya bir tık tık tık ben burdayım desimLüferin rapalaya yakalandıktan sonra kendini kurtarma hareketini çok özledim!!!
![]()
Herkez'de özlemiştir zaten!
![]()
beylerbeyi cami önüne uğra bir hayır duası et derim adaşSabahtan öğlene kadar tarabya-kalender kurşun arkası sahte denedim..
Üstten çektim, alttan çektim, ortadan çektim bişey gelmedi..
Ben inat ettim üsküdara gitmeyeceğim, palamut da inat etti tarabyaya gelmeyecek. İnadımız inat.![]()
Engin abi Üsküdar şart değil, Kandilli de olurSabahtan öğlene kadar tarabya-kalender kurşun arkası sahte denedim..
Üstten çektim, alttan çektim, ortadan çektim bişey gelmedi..
Ben inat ettim üsküdara gitmeyeceğim, palamut da inat etti tarabyaya gelmeyecek. İnadımız inat.![]()
Çok tecrübeli olmamakla birlikte 5cm lik sahtede şöyle bir sikinti yaşadım palamut baya bir yutmustu agzindan zor çıkarttım. 9 ve 11cm kullanıyorum. Hayırlı günler.Arkadaslar kursun arkasi yaparken 5 cm lik 7.5 ve 9 cmlik rapalalarda hangileri daha verim li olur.