Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tebrik ederim yine verimli av olmuş. Sabah suyunda mı aldınınız çoğunuGeçen günkü avın ardından bir yoklama daha çekelim dedik ve soluğu merada aldık. Balık sürekli olta atana ara ara denk geldi. Keyfimizi yapıp akşamüstü toplanıp evimizin yolunu tuttuk.
Rastgele
Ekli dosyayı görüntüle 68932
Teşekkürler. Akşamüstüne kadar aralıklarla aldık.Tebrik ederim yine verimli av olmuş. Sabah suyunda mı aldınınız çoğunu
Palamut olabilir büyük ihtimal.Biraz önce çubuklu sahilden geldim.bir kac tane yaprak geldi tamami denize iade edildi.Çok enteresan birsey geldi basima.Çok sert bir vurus aldim motor kitlendi cekerken olta patlayacak sandim kiyiya kadar zar zor cektim.Bi anda yön degistirdi sagima dogru yoneldi.Iyice zorladi cektim cekiyorum derken bir yandanda olta patladi patlayacak kurturlup gitti.İlk defa basima boyle borsey geldi sizce ne olabilir ?
İyi aksamlar herkese... (bu arada etrafimda avlanan kimse yoktu yani kimsenin oltasinida cekmedim)
Sararken ara ara boşluk verip, boş sardırma hissi verip tekrar bastı ise kuvvetle muhtemel palamuttur.Biraz önce çubuklu sahilden geldim.bir kac tane yaprak geldi tamami denize iade edildi.Çok enteresan birsey geldi basima.Çok sert bir vurus aldim motor kitlendi cekerken olta patlayacak sandim kiyiya kadar zar zor cektim.Bi anda yön degistirdi sagima dogru yoneldi.Iyice zorladi cektim cekiyorum derken bir yandanda olta patladi patlayacak kurturlup gitti.İlk defa basima boyle borsey geldi sizce ne olabilir ?
İyi aksamlar herkese... (bu arada etrafimda avlanan kimse yoktu yani kimsenin oltasinida cekmedim)