Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adı
gökhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
IMG-20171220-WA0001.jpg
uzun süredir foruma girmiyodum güzel avlar yaptım ama rapor atmak kısmet olmadı uzun süredir bundan sonra elimden geldiğince atmaya çalışacağım geç oldu bu raporda biraz ama çarşamba yaptığım avın raporları istavritler sıyırtma ile alındı tek dişli ve palamutlar 250 gram kurşun arkası alındı ist avrupa yakası

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ekli dosyayı görüntüle 69191 uzun süredir foruma girmiyodum güzel avlar yaptım ama rapor atmak kısmet olmadı uzun süredir bundan sonra elimden geldiğince atmaya çalışacağım geç oldu bu raporda biraz ama çarşamba yaptığım avın raporları istavritler sıyırtma ile alındı tek dişli ve palamutlar 250 gram kurşun arkası alındı ist avrupa yakası
guzel av yapmışsınız ama şu siyirtmada çok sıkıntı yasiyom istavritin bolluğunda 4 tane anca alabildim geçen yarim kilo 1 kilo yakaliyoken şimdi 4

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Soğuk günün raporu;
İbrahim Kürşat kardesimle sabah soluğu Kanlıca da aldık. Su felaket hava boran. 240 gramı dibe indiremedim dedi cevval bi kardeşimiz. Voltamızı aldık tabi. Vaniköy parka sığındık, fırtına teğet geçiyor Vaniköy ü. İstavrite çalışan 5-6 arkadaş vardı, istavritte gani bu arada. Dedik istavrite sallayalım. Açtım çantayı capariler yok. Geçen hafta yaptığım el emeği kırçıllı takımları çantaya koymamisim. Giderken de arabada ibrahime nutuk atiyorum, "çantamda her daim her şeyi hazır tutarım, evden çıkarken sağıma soluma bakmam, alır çantamı çıkarım " :)
Vaniköy de takimci da yok, sağolsun İbrahim kuleliye geçti malzemeyi aldı. Fırtına Vaniköy e girmeden 1,5 saatte tavaligi aldık çok şükür. Arkamızdan deniz taştı desem yeridir..
IMG_20171223_132934.jpg

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

B

BS Okuru

Misafir
ben surf kullanıyom bende şeffaf vardı is yaptığını bilmiyodum :confused:
Ekli dosyayı görüntüle 69189
Bu resimdeki iş yapıyor zaten ama açik hava da gün içerisinde çok güzel çalışır bunun aynı formdaki beyazını alacaksın gece için kuyruk altı yaparsan da kare şekilde falan olmaz bu şekilde ince kesip yapacaksın kuyruk altı parlak beyaz olur zaten sanki küçük yavru gümüş balığı izlenimi verir

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Soğuk günün raporu;
İbrahim Kürşat kardesimle sabah soluğu Kanlıca da aldık. Su felaket hava boran. 240 gramı dibe indiremedim dedi cevval bi kardeşimiz. Voltamızı aldık tabi. Vaniköy parka sığındık, fırtına teğet geçiyor Vaniköy ü. İstavrite çalışan 5-6 arkadaş vardı, istavritte gani bu arada. Dedik istavrite sallayalım. Açtım çantayı capariler yok. Geçen hafta yaptığım el emeği kırçıllı takımları çantaya koymamisim. Giderken de arabada ibrahime nutuk atiyorum, "çantamda her daim her şeyi hazır tutarım, evden çıkarken sağıma soluma bakmam, alır çantamı çıkarım " :)
Vaniköy de takimci da yok, sağolsun İbrahim kuleliye geçti malzemeyi aldı. Fırtına Vaniköy e girmeden 1,5 saatte tavaligi aldık çok şükür. Arkamızdan deniz taştı desem yeridir..Ekli dosyayı görüntüle 69194

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
maşallah :) sarayburnu beton kısmını görün siz bide suyun tasmicagi yerden bi dalga geldi ama nasıl çarptıysa su küçük tanecikli olarak üzerimize sıçradı ama baya sağlamdı o sira ben ellerim donarak takımı bagliyodum :D

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Şu an üsküdardayım,rüzgar bir taraftan,karla karışık yağmur bir taraftan.Hava buz gibi 3 cesur balıkçı rapala yüzdürüyor.
Helal olsun diyerek,yanlarından kaçıyorum.
İkiyaka& İstanbul kafede mangal başına zor attım kendimi.
Üsküdardaki Bu günkü cesur balıkçıları gönülden tebrik ediyorum...
20171223_104423.jpg
20171223_104427.jpg
20171223_104432.jpg
20171223_104439.jpg
20171223_104459.jpg
20171223_104510.jpg
20171223_105806.jpg
20171223_105812.jpg
20171223_105823.jpg

Engin79

Daimi Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
aynen dün pişman oldum sarayburnu na gittiğime donduk resmen bi abide tir tir titriyordu :D
Elektronik malzeme almaya dün karaköye gitmiştim, iskeleye uğradım, güzel istavrit alıyorlardı.
Şakır şakır yağmur yağıyordu tabi o ayrı mesele.

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Elektronik malzeme almaya dün karaköye gitmiştim, iskeleye uğradım, güzel istavrit alıyorlardı.
Şakır şakır yağmur yağıyordu tabi o ayrı mesele.
haberim var sarayburnundan sonra oraya geçtim :) siyirtmayi çalıştıramadım ama sorunu çözdüm birde capariden sıkıldım disli gelsede kurşun arkası yapsam dedim ama bu sene üzdü beni :(

Coskun Yasin

Aktif Üye
Adı
yasin Coskun
Kan Grubu
A Rh Pozitif
guzel av yapmışsınız ama şu siyirtmada çok sıkıntı yasiyom istavritin bolluğunda 4 tane anca alabildim geçen yarim kilo 1 kilo yakaliyoken şimdi 4
Suan su cok akintili heryerde siyirtma zor oluyor
170 200 gr kursunun su ustunde yuzdugu hava da siyirtma cok zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...