çaparici__y
Üye
- Adı
- gökhan
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
guzel av yapmışsınız ama şu siyirtmada çok sıkıntı yasiyom istavritin bolluğunda 4 tane anca alabildim geçen yarim kilo 1 kilo yakaliyoken şimdi 4Ekli dosyayı görüntüle 69191 uzun süredir foruma girmiyodum güzel avlar yaptım ama rapor atmak kısmet olmadı uzun süredir bundan sonra elimden geldiğince atmaya çalışacağım geç oldu bu raporda biraz ama çarşamba yaptığım avın raporları istavritler sıyırtma ile alındı tek dişli ve palamutlar 250 gram kurşun arkası alındı ist avrupa yakası
Bu resimdeki iş yapıyor zaten ama açik hava da gün içerisinde çok güzel çalışır bunun aynı formdaki beyazını alacaksın gece için kuyruk altı yaparsan da kare şekilde falan olmaz bu şekilde ince kesip yapacaksın kuyruk altı parlak beyaz olur zaten sanki küçük yavru gümüş balığı izlenimi verir
maşallahSoğuk günün raporu;
İbrahim Kürşat kardesimle sabah soluğu Kanlıca da aldık. Su felaket hava boran. 240 gramı dibe indiremedim dedi cevval bi kardeşimiz. Voltamızı aldık tabi. Vaniköy parka sığındık, fırtına teğet geçiyor Vaniköy ü. İstavrite çalışan 5-6 arkadaş vardı, istavritte gani bu arada. Dedik istavrite sallayalım. Açtım çantayı capariler yok. Geçen hafta yaptığım el emeği kırçıllı takımları çantaya koymamisim. Giderken de arabada ibrahime nutuk atiyorum, "çantamda her daim her şeyi hazır tutarım, evden çıkarken sağıma soluma bakmam, alır çantamı çıkarım "
Vaniköy de takimci da yok, sağolsun İbrahim kuleliye geçti malzemeyi aldı. Fırtına Vaniköy e girmeden 1,5 saatte tavaligi aldık çok şükür. Arkamızdan deniz taştı desem yeridir..Ekli dosyayı görüntüle 69194
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üsküdardaki Bu günkü cesur balıkçıları gönülden tebrik ediyorum...Şu an üsküdardayım,rüzgar bir taraftan,karla karışık yağmur bir taraftan.Hava buz gibi 3 cesur balıkçı rapala yüzdürüyor.
Helal olsun diyerek,yanlarından kaçıyorum.
İkiyaka& İstanbul kafede mangal başına zor attım kendimi.
Elektronik malzeme almaya dün karaköye gitmiştim, iskeleye uğradım, güzel istavrit alıyorlardı.aynen dün pişman oldum sarayburnu na gittiğime donduk resmen bi abide tir tir titriyordu![]()
haberim var sarayburnundan sonra oraya geçtimElektronik malzeme almaya dün karaköye gitmiştim, iskeleye uğradım, güzel istavrit alıyorlardı.
Şakır şakır yağmur yağıyordu tabi o ayrı mesele.
orda olduğunu bilseydim tanışırdık abiElektronik malzeme almaya dün karaköye gitmiştim, iskeleye uğradım, güzel istavrit alıyorlardı.
Şakır şakır yağmur yağıyordu tabi o ayrı mesele.
Suan su cok akintili heryerde siyirtma zor oluyorguzel av yapmışsınız ama şu siyirtmada çok sıkıntı yasiyom istavritin bolluğunda 4 tane anca alabildim geçen yarim kilo 1 kilo yakaliyoken şimdi 4