Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Gecen hafta rivadan sileye kadar kiyi seridi bir cok bilenen ve bilinmeyen mera, haydarpasadan bostanciya kadar bir cok alanda muhtelif sahteler, lrf disiplini ve muhtelif silikonlar ve envayi cesit jigler ile inatla calistim. Tam anlamiyla hayal kirikligi, ne sabah suyu ne aksam suyu neden gun icinde bir cok disiplinle cabalarimda sonuc sifir. Bir ara bir tatil koyuyunun havuzuna olta atiyormus gibi hissettim. Ki riva agva gibi yerlerden ilk defa birseyler alamadan ciktim diyebilirim. En kotu ispendek olurdu oda yok. Ciddi sikinti var sonumuz hayrolsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gecen hafta rivadan sileye kadar kiyi seridi bir cok bilenen ve bilinmeyen mera, haydarpasadan bostanciya kadar bir cok alanda muhtelif sahteler, lrf disiplini ve muhtelif silikonlar ve envayi cesit jigler ile inatla calistim. Tam anlamiyla hayal kirikligi, ne sabah suyu ne aksam suyu neden gun icinde bir cok disiplinle cabalarimda sonuc sifir. Bir ara bir tatil koyuyunun havuzuna olta atiyormus gibi hissettim. Ki riva agva gibi yerlerden ilk defa birseyler alamadan ciktim diyebilirim. En kotu ispendek olurdu oda yok. Ciddi sikinti var sonumuz hayrolsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba Hocam
06.01.2018 07.01.2018 riva şile ağva güzergahında yemli ve sahteli tur yapmayı planlıyordum.Bu raporunuz içimi kararttı doğrusu!! Siz sadece sahteylemi çalıştınız? Yemlide birşeyler olabilirmi bir fikriniz varmı?

Adamın biri sabaha karşı okyanus sahilinde, güneşin doğuşunun keyfini çıkarmak için sahile inmiş. Uzakta sahilde birini görür. Biraz yaklaştığında sahile vuran deniz yıldızlarını okyanusa atan bir çocuğun olduğunu fark eder. Çocuğa yaklaşarak sorar:

-Deniz yıldızlarını neden okyanusa atıyorsun?

Çocuk der ki:

– Güneş yükseldi mi, sular çekiliyor. Onları suya atmazsam susuzluktan ölecekler.

Adam devam eder:

– Sahil kilometrelerce uzanıyor ve binlerce deniz yıldızı var, hangi birini atacaksın. Ne fark edecek ki?

Çocuk, adamı dinledikten sonra bir deniz yıldınızı daha okyanusa atar ve cevap verir:

– Bu deniz yıldızı için fark etti.

Adam, çocuğun yalnızca okyanus manzarasının keyfini çıkarmaya gelmeyip bir fark yaratmak istediğini anlar ve ona katılarak bütün sabahı okyanusa deniz yıldızı atarak geçirir.

Siz başkalarının hayatında bir fark yaratmak için ne yapıyorsunuz.

Boğaz’da balık yok. Bizde bu saatten sonra balıkçıdan alırız.
AEE7FB9F-AD44-4BBF-80A8-A2BE3144095A.jpeg

" kovada büyür " At Kovaya ... hahaha 🙂 yılın esprisi olmaya aday ... bu arada ben malesef yaprakları denize geri iade edene pek denk gelmedim gerçekte ... lafta muhabbet esnasına ben kovaya atmam atanla kavga ederim diyenler iş icraata gelince tam tersini yapıyorlar ...

Ayrıca Biz sportif kıyı olta balıkçılarının 3-5 tane yakalamasıyla nesli zarar görmez , esas ağ ile ticari avcılık yapanlar denetlenmeli görüşünde olan kişilerde var ...

Eğer büyük balık tutmaya devam etmek istiyorsan, tuttuktan sonra salacaksın. Bir karar vermen lazım, midenin gurultusu mu, bastıran avcı güdüsü mü? Midenin gurultusunu geçirecek şey emin ol her tarafta var, markette bile taze taze yada donmuş tonla balık bulunuyor. Ama avcı güdünü tatmin edecek büyük balık, ancak yakaladığını salarsan var olacak.

Bugün boğaza yürüyüşe indim. Baktım istavrit tutuyorlar. Takımlar yanımda yoktu. Ayhan abi den malzeme kiraladım ve 1300-1400 saatleri arası salladım. Dipte ve uzakta çok iyi istavrit var. Tavalığı aldım. Ama yanımda koca koca adamlar ben kraçaları denize attıkça töbe töbe niye atıyon bize ver bari diyolar. Balık var hem de gayet iri niye ufakları alıyım büyüsün öyle tutarız diyorum. Onlar oooo ooo herkes alıyo niye almayalım biz zaten az tutuyoruz diyorlar. Buna ne denir biliyormusunuz dostlar? Hani koyun bi kuzu doğurur ya insan bakmaya ve sevmeye doyamaz ve Onu kesip yemek asla aklına gelmez. İşte bu kraçacılar o kuzu yu katleden aç bir güruh hem aç hem terbiyesiz hemde bi B.k tan anlamayan tipler. Kusura bakmayın ağzım biraz bozuldu rastgele...

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back