Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ercüment

Daimi Üye
Adı
Ercüment
Kan Grubu
A Rh Pozitif

Coskun Yasin

Aktif Üye
Adı
yasin Coskun
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba,
Balık avım başlamadan bitti :)
7.30 dan beri durakta ve bu soğukta otobüs bekledim 8.30 kadar gelmezse eve geri dönücem dedim ve gelmeyince de döndüm,
Uygulamada 10dk var dedi ama muhtemelen sefer iptal edildi Pazar günleri durum hep bu :(
Pazar günü ve soğuk havada çok içimden de gelmiyordu iyi de oldu aslında sıcacık ekmeğimi ve
temiz dağ havasını almak ta iyidir,
Rastgelsin
Gidebilme ihtimali de guzel kac seferdir niyetlenip niyetlenip gidemiyorum sorada iyiki gitmemisim diyorum
Aslinda bu sezon baslamadan bitmisti ama umutlari hayalleri taze tutmak lazim gel nisan gel diyorum

ilkerblk

Üye
Adı
ilker balkan
Hisarda sadece lodos estiğinde akıntı olmuyor,çok hafif poyrazda bile deli gibi akıyor,hele poyraz kuvvetliyse aman aman :D

İsaD

Yeni Üye
Adı
İsa DAĞDAŞ
Kan Grubu
A Rh Pozitif
H.sonu herzamanki mekanım olan Beylerbeyi'ndeydim. C.tesi cok bol ve iri istavrit vardı. Hava su mükemmeldi. Herkes bolca aldı nasibini. Pazar günü biraz geç gittim. Sabahtan gelenler almis biraz. Ogleden sonra tamamen kesti ve cok akıntı oldu. Saygılarımla...
20180127_172654.jpg

shadowpane

Daimi Üye
Adı
Hakan SEZEN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Üsküdarda o kadar yorulmuşumki,eve gelip tavalığı yedikten sonra uyuya kalmışım.
Bır kaç resim var,ama özensiz çekilmiş.
İdare edin artık.

Ekli dosyayı görüntüle 71629
Ekli dosyayı görüntüle 71630
Ekli dosyayı görüntüle 71631
Ekli dosyayı görüntüle 71632
Eşref abi nasılsınız, demek boğazda çinekop sarıkanat var artık, Levreklerde havyara girdi. Boğaza geri dönme varkti gelmiş demektir. Bilgilendirme için teşekkürler, Bir daha Üsküdara geldiğinizde haber ederseniz memnun olurum, bende müsait olursam size katılmak isterim.

kuvan

Üye
Adı
Özcan Kuvan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
H.sonu herzamanki mekanım olan Beylerbeyi'ndeydim. C.tesi cok bol ve iri istavrit vardı. Hava su mükemmeldi. Herkes bolca aldı nasibini. Pazar günü biraz geç gittim. Sabahtan gelenler almis biraz. Ogleden sonra tamamen kesti ve cok akıntı oldu. Saygılarımla...Ekli dosyayı görüntüle 71643
Vay yaa bir oraya bakmamıştım cumartesi demek balık oradaymış :( böyle balık yakalamayalı aylar oldu. Rast gele.

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Eşref abi nasılsınız, demek boğazda çinekop sarıkanat var artık, Levreklerde havyara girdi. Boğaza geri dönme varkti gelmiş demektir. Bilgilendirme için teşekkürler, Bir daha Üsküdara geldiğinizde haber ederseniz memnun olurum, bende müsait olursam size katılmak isterim.
Bir görüşemedik Hakancığım,cuma günü tam levrek havası.
Biz,hepimiz balığın etinde değil,keyfindeyiz.
Havyarlı balıkları yakala,bırak yaparız.
Balık her zaman var,ama kanalda en derin yerde.
Hatta bir tekneci palamuta bakıyodu sarı duba arkası 3 adet almış ben
ayrıldıktan sonra.En kısa zamanda görüşelim.

Son düzenleme:

Servetpaslı

Yeni Üye
Adı
Servetpaslı
Kan Grubu
A Rh Negatif
İyi akşamlar, Bugün vaniköy deydim, oltalar hep doluydu fakat 8-10 balığın sadece bir tanesi kovaya atmalıktı, gerisi hep yavru. Kafeteryanın köşesi var orda sanki bir kova var atan 8-10 lu çekiyor. Boylarda sadece o köşede daha iyiydi. Kuleliden geçerken gördüğüm kadarıyla da ordada pek bir şey yoktu,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...