Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Tam 57 haftadan sonra (Bayram -hastalık dahil) cumartesi günü balığa gidemeyeceğim.Hamımı ve çocukları alıp hadi sizi cumartesi biraz gezdireyim dedim.Cumartesi günleri İstanbul’da hayat nasılmış yarın size nasipse bunun raporunu veririm.

dün çubukluda 12-15,30 arası takıldım biraz aynı kraça katliamı devam ediyo açık atıp dibi bulan iri balık alabilir ama çok yorucu kolum ağrıdı bir ara 200 gr atmaya başladım 1 kilo kadar istavrit aldım en az 5 kilo kraça saldım etrafımda bi kaç usta amca vardı atma onları der gibi oldular biraz ters konuşunca bidaha cesaret edemediler söylemeye velasıl kelam sözün özü yorulmayı göze alan istavrit tutabilir fakat dişliden eser görmedim.

Arkadaşlar abiler kardeşler,
Artık gereksiz saçmalıklardan harbiden çok sıkıldım,
Şu bir gerçek ki bu forumun benim avcılığıma kattığı hiç bir şey inanın yok,
Yanlış anlamayın ama ben bu forum olsa da olmasa da balığımı zaten tutuyorum hatta meramdaki bir çok kişi "İlker sakın bir yerlerde paylaşma" demelerine rağmen ben sırf insanlar gidip başka yerlerde kendilerini parçalanmasınlar diye direk balıkları,aldığım merayı hatta rapalasına kadarını bile paylaştım,
Ee bu forumu ticarî amaç için de kullanıyorum sadece bir kez bir ilan açtım onu da iptal ettim bir kere de yalan olmasın Cemil abiden rapala almışlığım vardır,
Artık kim ne kamış kullanır ne tip makina kullanır ne şekilde nerede avlanır kaç metre uzağa atar beni ilgilendirmiyor,
Sözde herkes usta balıkçı ama lafla peynir gemisi yürümüyor 2013 den beridir bu foruma üyeyim bir çok güzel insanla tanışma imkanım oldu daha önceden tanıdığım abilerimiz kardeşlerimiz de vardı ama gerçekten artık kabak tadı verdi,
Zaten eskilerden de pek kimse kalmadı,
Çoluğum çocuğum var aracım yok 3 vesait gidip aynı şekilde dönüyorum şu ölü sezonda balığın yüzü unutulmuş durumda bu durumda balık alıyorum yorgun şekilde eve geliyor bir de rapor paylaşıyorum bir de insanlara laf anlatıyorum ulan harbi salağım galiba ama buraya kadar...
Hakkı geçenler elbet vardır eksik olmasınlar mümkünse haklarını helal etsinler şayet benim birine hakkım geçmişse de helali hoş olsun,
Artık ben yokum zaten yerim belli yurdum belli yolu Üsküda'a düşen olursa kapımız hak edenlere daima açıktır,
Son kez rastgelsin,
Hoşçakalın...

Denk gelmek üzere
Gönlünce olsun herşey @İLKlüfER

An itibariyle Beylerbeyi balık yok denicek kadar az. Farkli mekanlardan durum raporu atan olursa sevinirim. Saygılar.
20180210_103224.jpg

İlker hayırdır kardeşim sen neye kızdın ya iyi kötü saçma doğru bi geyik dönüyor evet, ben bunu en başta dedim zaten balık yokluğunda çelik çomak oynamak diye de başlık attım, gözün sevem valla üstüme aldım şimdi yalan yok, aman kardeşim zaten efendi iki el parmağını geçmeyecek adam kaldı şurada yapma sende, üzüldüm gerçekten...

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ufuk abi atıyonsun öle 150m lere millet bak küsüp oynamıyor🙂 sonra he bide moda oldu ben küstüm oynamıyorum demek ilginç bi olay valla gülüyorum ben ne yapayım

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back