iogurer
Yeni Üye
Abi, yine moramor mu, yoksa yeşil mi iş yaptı bugün?Ekli dosyayı görüntüle 73609
Çamlıbahçe Bebek'de durum budur, iri istavrit açıkta ve dipte.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Abi, yine moramor mu, yoksa yeşil mi iş yaptı bugün?Ekli dosyayı görüntüle 73609
Çamlıbahçe Bebek'de durum budur, iri istavrit açıkta ve dipte.
Tulum derken kurt çıkarmak içinmi yoksa spin yaparkende şartmı tulum ? Genelde levreğe spinmi yoksa yemlimi gidiyorsunuz ?Erol Sağol, da
Tulumum yok, tulumu arakladılar motorun üstünden kuruturken, daha temin edemedim,
tulum temin ettikten sonra inşallah ileriki hafta sonlarında
Siz'lere rast gelsin, Cemil'e selamlar, bol şanslar.![]()
Levrek'te spin'de -yemlide -barchino(levrek süpürgesi) zevk tercihine göre yapılır,Tulum derken kurt çıkarmak içinmi lazım oluyor yoksa spin yaparkende şartmı tulum ? Genelde levreğe spinmi yoksa yemlimi gidiyorsunuz ?
Anladım yani gittiğiniz meranın durumuna göre sadece kısa çizme yeterli olmuyor , yarı beline kadar suya girmek icab ediyor ....Levrek'te spin'de -yemlide -barchino(levrek süpürgesi) zevk tercihine göre yapılır,
tulum spin'de yarı beline kadar suya girdiğinde (ıslanmamak)popoya su kaçmasın diye kullanılır!![]()
Boğazda istavrit harici tık yokBoğaz’da dişli durumu nedir varmı gören tutan?
karaköy rıhtım yapıyor, günü gününe uymuyor bazen iyi bazen çok zayıf .. özellikle sabah suyunda daha iyiBoğaz’da dişli durumu nedir varmı gören tutan?