Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zafer61

Aktif Üye
Adı
Pendik
Kan Grubu
B Rh Negatif
Çubukluya taç res.önüne vardım saat 9 gibi.İnanılmaz bir kalabalık vardı.Rapor derseniz 150 gr kurşunun dibi bulmadığı 100 m yürümenin ve iri istavritlerin çok olduğu bir gündü .Yani hiç benlik değil :)
emreli go Bu arkadaş yanıma yanaştı pardon Zafer61 mi diye sordu .Tertemiz beyfendi bir arkadaş.Balıksevdama teşekkürler .Sandal İçin sözleştik:)Günün en güzel anıydı

emreli go

Yeni Üye
Adı
emre g.
Çubukluya taç res.önüne vardım saat 9 gibi.İnanılmaz bir kalabalık vardı.Rapor derseniz 150 gr kurşunun dibi bulmadığı 100 m yürümenin ve iri istavritlerin çok olduğu bir gündü .Yani hiç benlik değil :)
emreli go Bu arkadaş yanıma yanaştı pardon Zafer61 mi diye sordu .Tertemiz beyfendi bir arkadaş.Balıksevdama teşekkürler .Sandal İçin sözleştik:)Günün en güzel anıydı

emreli go

Yeni Üye
Adı
emre g.
Zafer abim çok teşekkür ederim güzel yorumların için. Aynı hisleri ben de yaşadım ve tanıştığıma çok mutlu oldum. Çay için teşekkürle bu arada

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kardesim yazdiklarini anlamak da bazen zorlanıyorum kafam pek çalışmıyor okadar
Hangi kaynak dan faydalanıyorsun rica etsem paylaşır mısın
Hem ben hemde benim gibi pek bilmeyenleri aydınlatmış olalım ki yalnis bilgi verip yalnış yönlendirmeyelim
Yani kaş yapacam derken göz çıkarmayalım
Saygılar selamlar
Rast gelsin
zamanla öğrendiğim şeyler bunlar ve çok uzun zamanda edindim bu bilgilerin tamamını aslında , bu anlattığım çok basit gri olanlar sezon başından beri gelen dişliler ve halada benim olduğum meradan ayrılmayan gri dişli bizim bölgede çıkan yavrulardanda geliyor yani haliç gibi ama yeşil olan karadenizden akdenize göç eden balık ve kanaldan gitti muhtemelen ama geçen sene dönüş balığı zamanı yakalamıştım dikkatimide çekti yeşil rengi ama öle bi duyguki bambaşka bi pulu var :) ve internette bazı sayfalardada görebilirsin bazı fotolarda yeşil sırtlıdır , herhangi bişeyler hakkında sorucağın soru olursa söyle yanıtlamaya çalışırım

metehansamim

Daimi Üye
Adı
Metehan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
zamanla öğrendiğim şeyler bunlar ve çok uzun zamanda edindim bu bilgilerin tamamını aslında , bu anlattığım çok basit gri olanlar sezon başından beri gelen dişliler ve halada benim olduğum meradan ayrılmayan gri dişli bizim bölgede çıkan yavrulardanda geliyor yani haliç gibi ama yeşil olan karadenizden akdenize göç eden balık ve kanaldan gitti muhtemelen ama geçen sene dönüş balığı zamanı yakalamıştım dikkatimide çekti yeşil rengi ama öle bi duyguki bambaşka bi pulu var :) ve internette bazı sayfalardada görebilirsin bazı fotolarda yeşil sırtlıdır , herhangi bişeyler hakkında sorucağın soru olursa söyle yanıtlamaya çalışırım
Kerem benimde kafamı karıştırdın, kastettiğin dönüş balığı dediğimiz senin tabirinle Yeşil olan yazdığın gibi Karadenizden Akdenizemi iniyor yoksa Egeden Karadenize mi çıkıyor ? :) Ben dönüş balığı hayvar dökmeye müsait oldugunda Egeden Karadenize dönüyor diye biliyorum :) ;)

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kerem benimde kafamı karıştırdın, kastettiğin dönüş balığı dediğimiz senin tabirinle Yeşil olan yazdığın gibi Karadenizden Akdenizemi iniyor yoksa Egeden Karadenize mi çıkıyor ? :) Ben dönüş balığı hayvar dökmeye müsait oldugunda Egeden Karadenize dönüyor diye biliyorum :) ;)
ilk göçünden bahsediyom abi hem akdenize iniyo dönüş zamanı karadenize geri dönüyor onu demek istedim ama sezon başı ve ortalarında yakalayanı görmedim dönüşte alırlarsa alırlar :)

metehansamim

Daimi Üye
Adı
Metehan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
ilk göçünden bahsediyom abi hem akdenize iniyo dönüş zamanı karadenize geri dönüyor onu demek istedim ama sezon başı ve ortalarında yakalayanı görmedim dönüşte alırlarsa alırlar :)
yeşil dişli , gri dişli !! karmakarışık oldu balık çorbası oldu kafamız Kerem !!!

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
yeşil dişli , gri dişli !! karmakarışık oldu balık çorbası oldu kafamız Kerem !!!
internetten biraz baksan görürsün be abi :D griyi zaten çok tutuyolar yeşil olanıda dönüş balığı zamanı tutuyolar , sitelerde var zaten fotoları

metehansamim

Daimi Üye
Adı
Metehan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
http://www.bolbalik.com/wp-content/uploads/2012/06/cinekop-300x187.jpg
yeşil sırtlı olan dişli fotosu foto biraz küçük ama belli oluyo yinede gözlerdede yeşillik var dikkat ederseniz :)
Lüfer sülalesi zaten yeşil-mavi bi renkte oluyor , bir yerde okumuştum Güneş ışığından daha fazla faydalanmak için rengini karartıyor olabilir diye yani aynı balık hem yeşilimsi farklı zamanlardada daha koyu mavimsi renkte olabiliyormuş , zaten büyüdükçe sırtı kararıyor ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...