Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
bugun cok zorlu bi gundu kalabalikti balik seyrekti sonra oglene dogru sardalyalar basti elimizden geldigince tuttuk 2,5 3 kilo kadar oldu 🙂 herkese daha iyileri nasip olsun Allah bereket versin , ramazan bayraminiz mubarek olsun
75908 dosyayı görüntüle

Kardeşim sen ve raporların çok güzel.Kovalı resim paylaş yoksa 3 kiloluk yoğurt kovalarıda süper🙂Ama poşette görünce balıkçıdan almış burda paylaşmış gibi duruyorsun🙂

Kardeşim sen ve raporların çok güzel.Kovalı resim paylaş yoksa 3 kiloluk yoğurt kovalarıda süper🙂Ama poşette görünce balıkçıdan almış burda paylaşmış gibi duruyorsun🙂
dogru diyorsun abi ama napim kovaya su cek ugras yapamiyorum direk posete birde o baliklari tutmasi ayri bi ugras 🙂

geçen hafta bir iki gece LRF inme fırsatım oldu. balık boyları gerçekten güzel, arada Dişlileri de kandırabildik. ilk indiğim gece çok silikon kaybettim. balık genelde kırmızı ve pembe renklere geliyor. normalde çaparide alıkoyduğumuz boydaki istavritleri bile geri saldım. şu sıralar kalabalık oluyor balıkta seyrekleşti sanırım.
LRF ile bu balığın aksiyonu ap ayrı bir zevk. sabah kilolarca çapari ie tutacağıma böyle irisini tek tek LRF ile yakalarım daha keyifli. bu arada LRF ye olan ilgi özellikle bu sene spinde de pek balık çıkmayınca baya bir artış göstermiş durumda. omuz omuza çapari surf yapılırdı şimdi omuz omuza LRF yapıyor herkes 😀

upload_2018-5-15_10-24-31.png
upload_2018-5-15_10-26-7.png

geçen hafta bir iki gece LRF inme fırsatım oldu. balık boyları gerçekten güzel, arada Dişlileri de kandırabildik. ilk indiğim gece çok silikon kaybettim. balık genelde kırmızı ve pembe renklere geliyor. normalde çaparide alıkoyduğumuz boydaki istavritleri bile geri saldım. şu sıralar kalabalık oluyor balıkta seyrekleşti sanırım.
LRF ile bu balığın aksiyonu ap ayrı bir zevk. sabah kilolarca çapari ie tutacağıma böyle irisini tek tek LRF ile yakalarım daha keyifli. bu arada LRF ye olan ilgi özellikle bu sene spinde de pek balık çıkmayınca baya bir artış göstermiş durumda. omuz omuza çapari surf yapılırdı şimdi omuz omuza LRF yapıyor herkes 😀

75943 dosyayı görüntüle75944 dosyayı görüntüle

Maşallah istavritler çinekopu aratmıyor 👍 Lrf ekipmanım yok , 150 gr atarlı istavrit kamışımla , 20 gram kurşun arkasına bir kulaç beden ucuna silikon taktım gece o şekilde denedim olmadı 🙂 Sebebini anlayamadım lrf tecrübem yok demekki yaptığım şekilde aksiyon güzel almıyor o yüzden olabilir .. ?

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back