Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yigityasaroglu

Aktif Üye
Adı
Yigit
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Eskiden 1 karış altını salardık. Limit altı diye. Şimdi 18 cm.ler sarıkanat oldu.
Çocuklarımıza da lepistes balığı bırakırız artık. 4 cm.
Ne yazık ki vicdani limit değil de işlerine gelen limit dahilinde avlaniyorsa üzülmekten başka çaremiz yok. Bazı raporları ve videoları gördükçe içimiz yanıyor .

sabriyazici

Daimi Üye
Adı
sabri yazici
Tebrikler masallah lar helal olsunlar havada uçuyor facebook da yer öğrenebilmek için bunlari zaten bolca yapan var
Yapılanın yalnış olduğunu bile bile göre göre yaprak dediğimiz balığın sırf yerini öğrenmek için alkışlamanin buraya yakışacağını zannetmiyorum.
Mera isteyen kişiler yeri öğrendiği zaman inşallah ellerini vicdanlarına koyar ona göre hareket eder
Istisnasiz herkese insallah en guzeller rast gelsin de büyüklerin zevkini yaşasın ufak balik almaya utansın

İbrahim kürşat

Daimi Üye
Adı
İbrahim
Ilker abi vardı forumda eskiden.
Onunla avlanmistik. Belki 20 den fazla baligi saldik. Saldiklarimiz arasinda nerdeyse 1 karis olanlarda vardi.
Benim bir karisim 21 22 cm geliyor.
Artik cevremizde 15 18 cm baliga sarikanat denmeye basladi. Olta balikcisi olarak hayretle izliyorum. Hatta izliyoruz

ioriapo

Aktif Üye
Adı
Abdullah Öztürk
Kan Grubu
A Rh Pozitif
En iyisi devlet bu limit olayini falan kaldiracak... Zaten olmasiyla olmamasi arasinda bir fark yok. Denetim falanda yok nasil olsa. Oyle ya cm falan gerek yok boyle hesaplara.. Luferin butun boylarina da lufer diyecez ister 10 cm olsun ister 35 cm olsun...Hatta kofana sirtikara falanda diyebiliriz

pegasustoni

Aktif Üye
Adı
Faruk
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tam 1 sene sonra surf takimimi alayimda yemliye gideyim dedim. Saat 20:00 den 21:30' a kadar tık olmadi. Üstüne yagmuruda yedik. Yer Anadolu yakası kuzey kesimler.

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bakın
Ben telefonu elime alıp ucuz klavye kahramanlığı yapan ona buna sataşıp beğeni alayım diye uğraşan biri değilim. Yaşım 52. Kimsenin aklına ve beğenisine ihtiyacımda yok. Siteye üye olmamın sebebi bilmediklerimi öğrenmek arkadaşların yaşı ne olursa olsun deneyim ve tecrübelerinden yararlanmak. Ama az ama çok insanlarla paylaşımlarda bulunabilmek. Tabiiki paylaşımlarımız doğru öğretici olduğu sürece. Eleştrilerede her zaman açığım.
Yok çocuklarımıza lepistesmi bırakıcaz yok benim bir karışım 22 cm yok ben şu boy balığı salıyorum. Bunlar çocukça ve anlamsızca eleştri çabaları. Önce üyesi olduğunuz siteyi ve içeriğini sonra konularını okuyun lütfen.
Komik olmaya çabalıyorsanız komik değil.
Eleştirecekseniz ise lütfen boş yorum ile değil gerçeklikle haklı konuda eleştirin.
İşte balık sevdamda yer alan ve hala site de açık olan konu.
Ya sitede yanlış bilgi var????
Yada sizler çok biliyorsunuz.....

Ekli dosyalar

blackgolden

Yeni Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bakın
Ben telefonu elime alıp ucuz klavye kahramanlığı yapan ona buna sataşıp beğeni alayım diye uğraşan biri değilim. Yaşım 52. Kimsenin aklına ve beğenisine ihtiyacımda yok. Siteye üye olmamın sebebi bilmediklerimi öğrenmek arkadaşların yaşı ne olursa olsun deneyim ve tecrübelerinden yararlanmak. Ama az ama çok insanlarla paylaşımlarda bulunabilmek. Tabiiki paylaşımlarımız doğru öğretici olduğu sürece. Eleştrilerede her zaman açığım.
Yok çocuklarımıza lepistesmi bırakıcaz yok benim bir karışım 22 cm yok ben şu boy balığı salıyorum. Bunlar çocukça ve anlamsızca eleştri çabaları. Önce üyesi olduğunuz siteyi ve içeriğini sonra konularını okuyun lütfen.
Komik olmaya çabalıyorsanız komik değil.
Eleştirecekseniz ise lütfen boş yorum ile değil gerçeklikle haklı konuda eleştirin.
İşte balık sevdamda yer alan ve hala site de açık olan konu.
Ya sitede yanlış bilgi var????
Yada sizler çok biliyorsunuz.....

birgun birinin bunu yazacagini biliyordum ama bu kadar aci verici sekilde olacagini tahmin edememistim. 22cm lik kapak olmus. ah ah vah vah yapip onun bunun kovasindan balik araklayip forum oltaciligi yapanlari gormek isteriz.

harunonay

Aktif Üye
Adı
Harun Onay
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Lüfer ailesinde 20cm.in altı yavrudur..Biraz balıkçılıkta tecrübesi olan bunu böyle bilir..Ve doğrusuda budur..Yıllar boyunca sürekli devlet tarafından açıklanan balık boylarının devamlı düşürülmesi,sadece minareyi kılıfına uydurmanın sonucudur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...