Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

huseyind

Daimi Üye
Adı
Hüseyin
tarabyada yemli atınca boşluk veriliyor mu direkt makinayı kapatıp dibe mi oturması bekleniyor.
Yakın mesafe atmakta fayda var. 10m-15m atıp tel açık olarak indirip inince boşluğu güzelce almak lazım. Akıntı alıp götürüyor 200 gram kurşunu.

İbrahim kürşat

Daimi Üye
Adı
İbrahim
Anadolu kavagi ile ilgili bilgiyi ben burdan verdim. Duvarin dibinde degilsen. O baligi alamazsin. Allahin hikmetimi dersin. Dibinde yatak mi var dersin ne derseniz deyin. Naparsaniz yapin. O balik o duvarin dibinden atilan atislarda biniyor. Atliyor. Ortalarda bosuna beklersiniz. Cok takarsiniz. Inanilmaz takarsiniz. Denizde takmazsaniz agaclara takabilirsiniz. dikkat etmeniz gerekir. Gümbür gümbür bi mera. Ilk baliklar hep oraya girer. Iri baligi vardir. Benim icin en güzel meradır.
Sessizdir sakindir. Hatta o kadar sessizdir sakindir ki ürkütür tek gidildiginde.
Dicegimi o ki. 150 kisi olta atsak. Rumeli kavagini karsimiza aldik farzediyorum. Sag tarafimizda kalicak duvarin dibi baligi alir. Onun disinda ne yaparsaniz yapin kavaktan bos döndüm balik alamadim dersiniz.
Haa oraya artik balikcilar agcilar dadandi. Olucagi buydu zaten. Artik sizden once onlar mi toplar yetisebilirseniz siz mi toplarsiniz bilmem.
Sosyal medya kullanan bazi hobidaslarimiz kavagin namini hakkari ye kadar duyurdu. Bu saatten sonra artik meranin kordinatini vermekten bile cekinmiyorum.

metehansamim

Daimi Üye
Adı
Metehan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Dişli yavaş yavaş yüzünü göstermeye başladı arkadaşlar. Hayırlı uğurlu olsun. Anadolu yakasında kayda değer av göremeyince Avrupa yakasını yoklayalım dedik iki arkadaş.
Klasik matarlı takım 150gr kurşun ile akşam 20:00 - 02:00 arası av raporudur. 14 balık çıkarabildim sudan. 2 ufaktan biri suya iade diğeri niyazi olduğu için alı koymak zorunda kaldım. Diğerleri 10 çinekop ve 3 sarıkanat adayı ile geceyi sonlandırdık. Akıntı zaman zaman güçlü zaman zaman durağandı. Yem ve yer bulmak çok sıkıntı olsa da avımıza değdi.

10gr kurşun ile yaprak yüzdürerek balık tutan arkadaşlar yüzünden çok sıkıntı olsa da sonucu güzel oldu. Arkadaşımın sürekli oltası karışmasından dolayı skoru biraz daha düşük olsa da tavalıklar çıktı çok şükür. Daha iyisi hepimize gelir inşallah.

Ekli dosyayı görüntüle 80152
Maşallah tebrikler , 10 gr. kurşun ile su üstüde güzel balık yaptımı ? Çünki su üstü yaptığı zamanlar LRF silikon veya yemli jighead ilede güzel av veriyor

Suat YILDIZ

Daimi Üye
Adı
SUAT YILDIZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Candy_Man

Aktif Üye
Dişli yavaş yavaş yüzünü göstermeye başladı arkadaşlar. Hayırlı uğurlu olsun. Anadolu yakasında kayda değer av göremeyince Avrupa yakasını yoklayalım dedik iki arkadaş.
Klasik matarlı takım 150gr kurşun ile akşam 20:00 - 02:00 arası av raporudur. 14 balık çıkarabildim sudan. 2 ufaktan biri suya iade diğeri niyazi olduğu için alı koymak zorunda kaldım. Diğerleri 10 çinekop ve 3 sarıkanat adayı ile geceyi sonlandırdık. Akıntı zaman zaman güçlü zaman zaman durağandı. Yem ve yer bulmak çok sıkıntı olsa da avımıza değdi.

10gr kurşun ile yaprak yüzdürerek balık tutan arkadaşlar yüzünden çok sıkıntı olsa da sonucu güzel oldu. Arkadaşımın sürekli oltası karışmasından dolayı skoru biraz daha düşük olsa da tavalıklar çıktı çok şükür. Daha iyisi hepimize gelir inşallah.

Ekli dosyayı görüntüle 80152
Tebrikler güzel av yapmışsınız,
Bu süzgeçli kovadaki süzgeç ne işe yarıyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...