Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Anadolu kavaginda yaklasik 1 saat tık olmayinca toplanip geldim sizin yer farkli bir yermi acaba?Anadolu kavagı ve tarabya akşam karardıktan sonra 12 ye kadar balık hızlı
Yakın mesafe atmakta fayda var. 10m-15m atıp tel açık olarak indirip inince boşluğu güzelce almak lazım. Akıntı alıp götürüyor 200 gram kurşunu.tarabyada yemli atınca boşluk veriliyor mu direkt makinayı kapatıp dibe mi oturması bekleniyor.
Maşallah tebrikler , 10 gr. kurşun ile su üstüde güzel balık yaptımı ? Çünki su üstü yaptığı zamanlar LRF silikon veya yemli jighead ilede güzel av veriyorDişli yavaş yavaş yüzünü göstermeye başladı arkadaşlar. Hayırlı uğurlu olsun. Anadolu yakasında kayda değer av göremeyince Avrupa yakasını yoklayalım dedik iki arkadaş.
Klasik matarlı takım 150gr kurşun ile akşam 20:00 - 02:00 arası av raporudur. 14 balık çıkarabildim sudan. 2 ufaktan biri suya iade diğeri niyazi olduğu için alı koymak zorunda kaldım. Diğerleri 10 çinekop ve 3 sarıkanat adayı ile geceyi sonlandırdık. Akıntı zaman zaman güçlü zaman zaman durağandı. Yem ve yer bulmak çok sıkıntı olsa da avımıza değdi.
10gr kurşun ile yaprak yüzdürerek balık tutan arkadaşlar yüzünden çok sıkıntı olsa da sonucu güzel oldu. Arkadaşımın sürekli oltası karışmasından dolayı skoru biraz daha düşük olsa da tavalıklar çıktı çok şükür. Daha iyisi hepimize gelir inşallah.
Ekli dosyayı görüntüle 80152
Slm, Çubuklu'dan mı boş döndünElimiz bos donduk ama keyifli bi gundu yinede![]()
Tebrikler güzel av yapmışsınız,Dişli yavaş yavaş yüzünü göstermeye başladı arkadaşlar. Hayırlı uğurlu olsun. Anadolu yakasında kayda değer av göremeyince Avrupa yakasını yoklayalım dedik iki arkadaş.
Klasik matarlı takım 150gr kurşun ile akşam 20:00 - 02:00 arası av raporudur. 14 balık çıkarabildim sudan. 2 ufaktan biri suya iade diğeri niyazi olduğu için alı koymak zorunda kaldım. Diğerleri 10 çinekop ve 3 sarıkanat adayı ile geceyi sonlandırdık. Akıntı zaman zaman güçlü zaman zaman durağandı. Yem ve yer bulmak çok sıkıntı olsa da avımıza değdi.
10gr kurşun ile yaprak yüzdürerek balık tutan arkadaşlar yüzünden çok sıkıntı olsa da sonucu güzel oldu. Arkadaşımın sürekli oltası karışmasından dolayı skoru biraz daha düşük olsa da tavalıklar çıktı çok şükür. Daha iyisi hepimize gelir inşallah.
Ekli dosyayı görüntüle 80152