T
TektusKOR
Misafir
Ben armut piş olarak düşünmüyorum. Farkındaysanız benim gibi pılını pırtını bir çantaya tıkıştırıp belediye otobüsleriyle ulaşım sağlayanlara yardımı dokunur niyetiyle söyledim. Tarayarak kafa dengi sakin v.b yer bulunabileceği bilinen birşey. Neyse aynı taraftan bakamadık konuya diyelim. Hayırlı akşamlarMera paylaşımı isteyenler biraz armut piş ağzıma düş takılıyor.
Ben mesela çok sık boğaza gitmesem de gittiğim zaman kafamda genelde istikametimi belli eder öyle giderim. Vaniköy, kandilli, Kanlıca veya çubuklu. Haa kararsızsanız taraya taraya , sora sora bulacaksınız merayı.
Üsküdar'dan giripte hayal kahvesine kadar çok sorup bakmışlığımız oldu. Keza Avrupa yakasında da.
İlk başlarda "bu nasıl forum kimse mera paylaşmıyor" dediğim çok oldu ama zamanla yanlış düşündüğümü anladım.
Mera paylaşımı dışında takım taklavat konusunda çok destek gördüm forumda. Forumdan tanışıp da beraber halen daha av yaptığımız dostlar edindik. Yine forumdan tanışıp da yüz yüze görüşmek kısmet olmayan arkadaşlar da edindik.
Balık olayı birlikte muhabbet eşliğinde keyifli, bu forumda anlamda on numara.
Mera paylaşmak isteyen yazar, ama yazmayana da "bu nasıl rapor" demek yakışıksız oluyor kanaatimce..
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi