Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Gecen disli aliniyodu abi kursun arkasina ama azdı
Rapalayi biraz daha beklemek lazim o halde.sanmam şu an istavrit varmış kulelide haber doğru ise bu yem bolluğunda zor rapala işi.
Cuma akşamı yemli mi yapsak.Sakin ol İbrahim, cuma akşamını bekle
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen abi ama simdide is goruyoda seyrek aliniyo yemliyle alma sayisi daha fazla yerimde duramiyom yagmur dindi gibi bi yemli yapicam galibaRapalayi biraz daha beklemek lazim o halde.
Karşıda anadolu yakası kanlıcada işim vardı gecerken Caparilerinin full istavritle dolu oldugunu görünce 2 dk durup bakayım dedim
İndim baktım Kova full ağzına kadar iri istavrit doluydu harika istavrit cıkıyordu
Bugünmü?
İnşallah bugündsürde balıga giderizKovanin dolu olduğu gune bakarsaniz hava güneşli bugün degildir !!!
Terbiyesizliğin luzumu yok onca insanla dalga gececek potansiyelede sahip degiliz şükürler olsun resim koydugum 10 dakikası önce cekilmiştirKovanin dolu olduğu gune bakarsaniz hava güneşli bugün degildir !!!
Terbiyesizliğin luzumu yok onca insanla dalga gececek potansiyelede sahip degiliz şükürler olsun resim koydugum 10 dakikası önce cekilmiştir