Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Terbiyesiz asıl sensin!! yazinda gün belirtmemissin ve ben de hakaret iceren en ufak bir kelime kullanmadim.Foruma yeni girmişsin adabinla devam et !!!!?
Bir sonraki yazıma bakarmısınız + bügün yayımlanan bir içeriği konuyu bügün olarak anlamayacak kadar yapıya sahipseniz ellerinizden öperim..

Suat YILDIZ

Daimi Üye
Adı
SUAT YILDIZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bir sonraki yazıma bakarmısınız + bügün yayımlanan bir içeriği konuyu bügün olarak anlamayacak kadar yapıya sahipseniz ellerinizden öperim..
Ben bir sonra ki yazini okumadim anlik yazdigin yaziya yazdim ve senin gibi agzimi bozmadim gayet duzgun sekilde bugün değil sanirim dedim.

Suat YILDIZ

Daimi Üye
Adı
SUAT YILDIZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Terbiyesizliğin lüzumu yok falan diye cümle kurmaya başlıyorsan (ki ortada bir terbiyesizlik yok) bu tepkiyi göze alacaksın..
Teşekkür ederim. Yazismalar ortada ben resmi ve mesaji gorur görmez yorum yaptim yapmaz olaydım moralim bozuldu :(

Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Ben bir sonra ki yazini okumadim anlik yazdigin yaziya yazdim ve senin gibi agzimi bozmadim gayet duzgun sekilde bugün değil sanirim dedim.
Önemli değil o senin fevri davranmanla alakalı evet yeniyim üzülecek veya alınacak bir durum yok aksine sizin gibi bir insanın bu gibi davranışlarına üzülürüm evet yeniyim. Ağzımı bozduğumuda gercekten iddalıysan o iddani gösterirmisin eski usta ben bulamadımda ne yazdığımı.

yangela

Üye
Adı
Ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Teşekkür ederim. Yazismalar ortada ben resmi ve mesaji gorur görmez yorum yaptim yapmaz olaydım moralim bozuldu :(
Abi yapılan yorum çok normal, bugün çekilmediğini düşünüp yazmışsın, ama verilen tepki abartılı ve gereksiz. Üstelik hala haklı olduğunu zannederek devam etmesi de çok ilginç.
Yoksa konu yeni üye eski üye değil, şaşkınlıkla okuyorum yeni arkadaşın yazdıklarını..

Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Abi yapılan yorum çok normal, bugün çekilmediğini düşünüp yazmışsın, ama verilen tepki abartılı ve gereksiz. Üstelik hala haklı olduğunu zannederek devam etmesi de çok ilginç.
Yoksa konu yeni üye eski üye değil, şaşkınlıkla okuyorum yeni arkadaşın yazdıklarını..
Bende şaşıyorum ve son yazım ile noktalıyorum Ben yeni üye olarak, eski üye olduğu içinde suat ustaya saygı duyalım diyorum esenlikle. Rast gelsin

Suat YILDIZ

Daimi Üye
Adı
SUAT YILDIZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yeni eski aorun yok herkes hobidasimiz fakat uslup yanlış kafadan terbiyesiz gibi lafa gerek yok aciklamasinda "bugün" diye bir ibare yok bende balik tmm guzel ama "bugun değil sanırım" yazdim saat 13:00 den beri Üsküdar sahildeyim güneş görmedim yoksa böyle olacağını bilsem bana ne :(:(

MiKaDo1905

Aktif Üye
Adı
Emir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
abilerim hobidaşlarım bu konu tamamen noktalama işaretlerinin eksik kullanımıyla alakalı,

benim anladığım, Selçuk arkadaşımız kendisi için "terbiyesizlik yapmaya gerek yok... " cümlesini kurmuş. yani burdaki insanlara terbiyesizlik yapacak değilim anlamında.
cümlenin başında olması sebebiyle yanlış anlaşılmış ve konu büyümüş.

böyle konular ne kadar çabuk kapanırsa o kadar iyidir.
Sevgiler & Saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...