Selcukatilan
Üye
- Kan Grubu
- AB Rh Pozitif
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yok paşam iş icabi gecince inip baktım şahsim değilHocam maşallah; akvaryum kurmuşsunuz resmen. Hortumlar vs deniz suyunu devir daim mi yaptırıyorsunuz?
sanırım bana saldırmayın demek istemiş , tutan kendisi değil sadece resim çekmiş benim anladığım.Bilgilendirme için sağol da.
Nasıl kişiler nasıl yorumlar yapsın acaba ?
Saol abi dun guzeldi yagmur yagmasaydi dahada iyi olurdu amaKerem eline emeğine sağlık paylaşımın için teşekkürler dün ara ara güzel yağmur yağdı keyifli olmuştur bereketli olsun afiyetle ye
Aynen abi dedigine katiliyorum ama kovada yuk yapiyor telefonla cekicek birini bulursam yollarimKerem kardeş,
Azmin, balık tutkun, paylaşım düzeyin on numara bir de görsele önem versen tadından yenmeyecek.
Şu poşet işini bırak artık, 2-3 kg beyaz yoğurt kovasına bile koysan görselliği artacak.
rastgelsin.
Bizim orda alindi gece abi sarikanat bile alinmis gelmemen pismanlik olurEkli dosyayı görüntüle 80511
Dün kulelideydim. Balik yoktu. Cubukluya gectim balik yoktu.
Üsküdarda yoktu. Kandillide yoktu.
Hedefi burunbahce veya kavak olarak belirledim. Kuleliyi boş görünce daldım bi anda. Balik nesli tükenmiş![]()