Aynen oda ayrı bi olay 😀Forumda da resimler paylasilmiyor. Alanlar aldik demiyor. Buna emin ol 🙂
Aynen oda ayrı bi olay 😀Forumda da resimler paylasilmiyor. Alanlar aldik demiyor. Buna emin ol 🙂
Sırf forumdaki arkadaslar haberdar olsun bende meralara bakinmis olayim diye geze geze gidiyorum butun sahili.Aynen oda ayrı bi olay 😀
Saol varol abi 🙂 bende karakoyden haber ediyom ama su ara foto cekemedim yanimda tanidik biri olsa vericem ona o foto video ceksin diyeSırf forumdaki arkadaslar haberdar olsun bende meralara bakinmis olayim diye geze geze gidiyorum butun sahili.
Ben görürsem alani alamayani ne var ne yok söylüyorum.
Ne demek abi. Bi nebze yardimım dokunuyorsa ne mutlu banaAllah razı olsun İbrahim, yoksa haber alamayacağız. Zaten şartları zorlayıp haftada 1 anca gidiyoruz, haberde alamayınca iyice sıkıntı oluyor.
Saol varol abi 🙂 bende karakoyden haber ediyom ama su ara foto cekemedim yanimda tanidik biri olsa vericem ona o foto video ceksin diye
İbrahim kardeşim selamlar dün akşam evden çıktım sahile dolaşam dedim indimde yemli yapan çoktu sormadım balık alan varmı diye oğlumu bırakıp inemedim gündüz saat 14:00 alıyorlardı hatta mereya geldimde çaparide yarım istavrit görünce dişliler dişini bilemiş dedim 🙂ama sonuç hüsran olmuşNe demek abi. Bi nebze yardimım dokunuyorsa ne mutlu bana
İbrahim kardeşim selamlar dün akşam evden çıktım sahile dolaşam dedim indimde yemli yapan çoktu sormadım balık alan varmı diye oğlumu bırakıp inemedim gündüz saat 14:00 alıyorlardı hatta mereya geldimde çaparide yarım istavrit görünce dişliler dişini bilemiş dedim 🙂ama sonuç hüsran olmuş
Ulaşmıştır...Yenikapıya akşam gitsem mi diyorum. Balık ulaşmış mıdır acaba