Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Sırf forumdaki arkadaslar haberdar olsun bende meralara bakinmis olayim diye geze geze gidiyorum butun sahili.
Ben görürsem alani alamayani ne var ne yok söylüyorum.
Saol varol abi 🙂 bende karakoyden haber ediyom ama su ara foto cekemedim yanimda tanidik biri olsa vericem ona o foto video ceksin diye

Saol varol abi 🙂 bende karakoyden haber ediyom ama su ara foto cekemedim yanimda tanidik biri olsa vericem ona o foto video ceksin diye

Ya benimde elim balıklı oluyor telefonu ellemek istemiyorum. Yakaladıgım baliklarin fotosunu atamiyorum. Ortamin resmini cekemiyorum.

Ne demek abi. Bi nebze yardimım dokunuyorsa ne mutlu bana
İbrahim kardeşim selamlar dün akşam evden çıktım sahile dolaşam dedim indimde yemli yapan çoktu sormadım balık alan varmı diye oğlumu bırakıp inemedim gündüz saat 14:00 alıyorlardı hatta mereya geldimde çaparide yarım istavrit görünce dişliler dişini bilemiş dedim 🙂ama sonuç hüsran olmuş

İbrahim kardeşim selamlar dün akşam evden çıktım sahile dolaşam dedim indimde yemli yapan çoktu sormadım balık alan varmı diye oğlumu bırakıp inemedim gündüz saat 14:00 alıyorlardı hatta mereya geldimde çaparide yarım istavrit görünce dişliler dişini bilemiş dedim 🙂ama sonuç hüsran olmuş

Dün giden gitti. Bu akşama bakıcaz artık 🙂

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back