Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Paylaşımlarımdan anlaşılacağı üzere yemli avda favori meram Kireçburnu🙂 Kendimce boğaza giriş yapan balıkları karşılayan ( fotoğrafta gözüküyor) ve balıkların ilk kıyıladığı yer burası diye düşünüyorum.3-4 yıldır keyifli güzel avlarım oldu burada ancak özellikle bu yıl fazla kalabalıklaştı mera hatta geçen hafta şişme botla gelip ağ serdiler kıyıya!!sahil güvenlik geldi yasal dedi !! Ve ben ilk defa mera paylaşmayanlara hak verdim🙂
Dün gece tam oradan elemanin biri çok güzel 1 lüfer yanında 10 parca kadar çinekop almış.

Ben 7-11 arası orda kaldım. 1 tane aldım. Sağımda solumda olanlar rüzgara dayanamayıp gitti. Tek tük alan vardı ama rüzgar hiç firsat vermedi. O rüzgarda gece 3 e kadar bekleyene de helal olsun.
3 te balığı alıp sabaha kadar beklemişler. Öğlene kadar da palamuta çalıştılar. Ben sabah balıkları kovada gördüm

Uzun bir aradan sonra (askerlik gorevi icin) ara verdigim balik tutma isine bugun son vererek sabah saat 6.30 da attim kendimi sahile. Nitekim cabalarimizin karsiligini aldim ve gittigim meradan 3 tane balik aldim 2 tane de yoldayken birakti saat 11:00 da avimi uzun zaman sonra balikta olmanin ve balik tutmus olmanin rahatlamasi ile sonlandirdim. Baliklardan buyuk olan 1.155kg geldi beni yoldayken epey terletti kereta ama ben kazandim 🙂

Dosyalar

• 2DDA58FD-0065-4992-9184-75B08B0F70D7.jpeg
    2DDA58FD-0065-4992-9184-75B08B0F70D7.jpeg
    59.7 KB · Okunma: 770
  • D972F223-4BA6-4AFD-91F8-34B706E46BFA.jpeg
    D972F223-4BA6-4AFD-91F8-34B706E46BFA.jpeg
    50.2 KB · Okunma: 762
Uzun bir aradan sonra (askerlik gorevi icin) ara verdigim balik tutma isine bugun son vererek sabah saat 6.30 da attim kendimi sahile. Nitekim cabalarimizin karsiligini aldim ve gittigim meradan 3 tane balik aldim 2 tane de yoldayken birakti saat 11:00 da avimi uzun zaman sonra balikta olmanin ve balik tutmus olmanin rahatlamasi ile sonlandirdim. Baliklardan buyuk olan 1.155kg geldi beni yoldayken epey terletti kereta ama ben kazandim 🙂
Güzel av olmuş maşallah

Hasan, palamudu gözünden vurmuşsun fena terletmiş ama maşallah ı var

Çubukluda taç önü dışında heryerde birşeyler vardı.Çok enteresan durak kurudu tek güzel tarafı sakin olmasıydı🙂
Balık olmayınca (zaten amacım balıktan çok kafayı boşaltmak) 150 gr kurşunla çalışacağım bakalım takımı nasıl yapmışım demek için asılarak boşa atış yapayım dedim ve artık usta oldum 🙂 son asılmamda takım çattttt sırtıma kütttt 150 gr kurşun 🙂delikanlılığı bozmadan takımları toplayarak hızlı adımlarla arabaya kendimi atarak yandum anam diye 1 bağırıştan sonra tamamdır bu iş oldun zafer dedim kendime🙂)

Çubukluda taç önü dışında heryerde birşeyler vardı.Çok enteresan durak kurudu tek güzel tarafı sakin olmasıydı🙂
Balık olmayınca (zaten amacım balıktan çok kafayı boşaltmak) 150 gr kurşunla çalışacağım bakalım takımı nasıl yapmışım demek için asılarak boşa atış yapayım dedim ve artık usta oldum 🙂 son asılmamda takım çattttt sırtıma kütttt 150 gr kurşun 🙂delikanlılığı bozmadan takımları toplayarak hızlı adımlarla arabaya kendimi atarak yandum anam diye 1 bağırıştan sonra tamamdır bu iş oldun zafer dedim kendime🙂)
Abi ne yaptın sen Geçmiş olsun Allah'tan kafana gelmedi

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back