Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cocolic

Üye
Adı
Erkan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İşten 23:00 te çıkıp Kumkapıya gidip yarım kilo istavrit aldım yemlik, ordan Galataya gittim baktım ana baba günü gibi 2 adet mantarlı yemli takım alıp Arnavutköye rotayı çevirdim, mantarları çıkarıp su üstü atarım dedim kendi kendime, Cumartesi trafiği ile gitmesi bir saat sürdü ama ne araç park etmek mümkün ne de omuz omuza olta atanlardan yer bulmak. Neyse ilerledim ve Akıntı burnunu geçince ilk demirlemiş gezi teknesi yanından bari mantarlı yemli takımı atayım dedim. Neyse salladım ama yeri olmadığını biliyorum zira akıntıdanhemen önüme bile atsam sağa doğru aldı gitti akıntı takımı, pat dedi bir şey vurdu, çektim iskorpit, takım çıkmadı nerdeyse 3 iğneyi de miğdesine kadar almış, zaten ölecek hayvan kestim kafasını acı çekmesin diye daha fazla, birazda LRF atayım önüme dedim onu da taktırdık. Topladım takımları Emirgana kadar gidip döndüm, ordan da eve çevirdim rotayı. Bu arada neden gece avcılığı yapanlar forumda çok az onu da hiç anlayamıyorum.
Bende tarabyadayım geceden beri tık yok sabah suyunu bekliyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Niy_O

Üye
Adı
Niyazi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sabah 04:30 - 09:00 arası Emirgan raporu;
Gün ağırana kadar klasik mantarlı takım fileto istavriti bu arkadaşlar tenezzül etti ilk büyük olan gelincik geldi çekerken bayağı bir heyecan yaptım, lüfer aldım diye :(
Sonra aynı yeme bir ufak gelincik ve orta halli bir iskorpit bunlarda zorladı ama bu sefer başıma geleceği biliyordum lüfer, lüfer diye ortalığı ayağa kaldırmadım :) balıklar suya iade edildi.
İki arkadaş birimiz kaşık birimiz sahte yüzdürdük saat 9' a kadar ama maalesef sıfır aksiyon. Hava güzeldi akıntı güçlü, 200 gr kurşun su üstünde yüzdü saat 7' den itibaren. Etrafta çapariyle kıraçaya çalışanlar çoğalınca artık toparlanmamız gerektiğini anladık ve ayrıldık. Oltası suda olanlara rastgele
IMG_20181007_073937.jpg IMG_20181007_054533.jpg IMG_20181007_062406.jpg IMG_20181007_062846.jpg IMG_20181007_062345.jpg

emir1313

Aktif Üye
Adı
Bülent Özkara
Kan Grubu
A Rh Negatif
Uzun bir aradan sonra (askerlik gorevi icin) ara verdigim balik tutma isine bugun son vererek sabah saat 6.30 da attim kendimi sahile. Nitekim cabalarimizin karsiligini aldim ve gittigim meradan 3 tane balik aldim 2 tane de yoldayken birakti saat 11:00 da avimi uzun zaman sonra balikta olmanin ve balik tutmus olmanin rahatlamasi ile sonlandirdim. Baliklardan buyuk olan 1.155kg geldi beni yoldayken epey terletti kereta ama ben kazandim :)
Maşallah güzel balıklar. 2 tanede ben yakaladım ortalama 1000 gr akıntı çok fazla idi çabuk kesildim arabada uyuya kalmışım :)

Son düzenleme:

Suat YILDIZ

Daimi Üye
Adı
SUAT YILDIZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Boğaza balığa gelipte o merayi bilmeyen yok ki :):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...