Cocolic
Üye
- Adı
- Erkan
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Bende tarabyadayım geceden beri tık yok sabah suyunu bekliyorumİşten 23:00 te çıkıp Kumkapıya gidip yarım kilo istavrit aldım yemlik, ordan Galataya gittim baktım ana baba günü gibi 2 adet mantarlı yemli takım alıp Arnavutköye rotayı çevirdim, mantarları çıkarıp su üstü atarım dedim kendi kendime, Cumartesi trafiği ile gitmesi bir saat sürdü ama ne araç park etmek mümkün ne de omuz omuza olta atanlardan yer bulmak. Neyse ilerledim ve Akıntı burnunu geçince ilk demirlemiş gezi teknesi yanından bari mantarlı yemli takımı atayım dedim. Neyse salladım ama yeri olmadığını biliyorum zira akıntıdanhemen önüme bile atsam sağa doğru aldı gitti akıntı takımı, pat dedi bir şey vurdu, çektim iskorpit, takım çıkmadı nerdeyse 3 iğneyi de miğdesine kadar almış, zaten ölecek hayvan kestim kafasını acı çekmesin diye daha fazla, birazda LRF atayım önüme dedim onu da taktırdık. Topladım takımları Emirgana kadar gidip döndüm, ordan da eve çevirdim rotayı. Bu arada neden gece avcılığı yapanlar forumda çok az onu da hiç anlayamıyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi