Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Çubukluda taç önü dışında heryerde birşeyler vardı.Çok enteresan durak kurudu tek güzel tarafı sakin olmasıydı🙂
Balık olmayınca (zaten amacım balıktan çok kafayı boşaltmak) 150 gr kurşunla çalışacağım bakalım takımı nasıl yapmışım demek için asılarak boşa atış yapayım dedim ve artık usta oldum 🙂 son asılmamda takım çattttt sırtıma kütttt 150 gr kurşun 🙂delikanlılığı bozmadan takımları toplayarak hızlı adımlarla arabaya kendimi atarak yandum anam diye 1 bağırıştan sonra tamamdır bu iş oldun zafer dedim kendime🙂)
Çok geçmiş olsun.

Çubukluda taç önü dışında heryerde birşeyler vardı.Çok enteresan durak kurudu tek güzel tarafı sakin olmasıydı🙂
Balık olmayınca (zaten amacım balıktan çok kafayı boşaltmak) 150 gr kurşunla çalışacağım bakalım takımı nasıl yapmışım demek için asılarak boşa atış yapayım dedim ve artık usta oldum 🙂 son asılmamda takım çattttt sırtıma kütttt 150 gr kurşun 🙂delikanlılığı bozmadan takımları toplayarak hızlı adımlarla arabaya kendimi atarak yandum anam diye 1 bağırıştan sonra tamamdır bu iş oldun zafer dedim kendime🙂)
Gecmis olsun abi dikkat et

Geçmiş olsun abi. Takım yenilemenin zamanı gelmiş 🙂

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TebriklerBen geçen yıl 3-4 rapalayı toriklere kaptırdım tecrübesizlikten 🙂 Acaba büyük balık bindiğinde tam olarak nasıl davranmak gerekir?
Acikcasi bende buyuk balik bindiginde kamisin ucunu cok indirmeden baligin suyuna( yuzus hizina) gore orta hizda sarim yapmaya calisiyorum ama balik bana yuzdugunde ise son hizla sarip baligin bosluk bulmasini engellemeye calisiyorum. Ama bunlar hep nafile balik kismetinde yoksa ne yaparsan yap o balik bir sekilde kaciyor🙂

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back