Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Çubukluda taç önü dışında heryerde birşeyler vardı.Çok enteresan durak kurudu tek güzel tarafı sakin olmasıydı:)
Balık olmayınca (zaten amacım balıktan çok kafayı boşaltmak) 150 gr kurşunla çalışacağım bakalım takımı nasıl yapmışım demek için asılarak boşa atış yapayım dedim ve artık usta oldum :) son asılmamda takım çattttt sırtıma kütttt 150 gr kurşun :)delikanlılığı bozmadan takımları toplayarak hızlı adımlarla arabaya kendimi atarak yandum anam diye 1 bağırıştan sonra tamamdır bu iş oldun zafer dedim kendime:))
Geçmiş olsun abi. Takım yenilemenin zamanı gelmiş :)

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
TebriklerBen geçen yıl 3-4 rapalayı toriklere kaptırdım tecrübesizlikten :) Acaba büyük balık bindiğinde tam olarak nasıl davranmak gerekir?
Büyükte olsa orta hızda sarmak iyidir :) fazla hız baligin dusmesine sebebiyet verir

HasanÖner

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
TebriklerBen geçen yıl 3-4 rapalayı toriklere kaptırdım tecrübesizlikten :) Acaba büyük balık bindiğinde tam olarak nasıl davranmak gerekir?
Acikcasi bende buyuk balik bindiginde kamisin ucunu cok indirmeden baligin suyuna( yuzus hizina) gore orta hizda sarim yapmaya calisiyorum ama balik bana yuzdugunde ise son hizla sarip baligin bosluk bulmasini engellemeye calisiyorum. Ama bunlar hep nafile balik kismetinde yoksa ne yaparsan yap o balik bir sekilde kaciyor:)

karemdar

Aktif Üye
Adı
mustafa
Boğaz danmı aldınız yer neresi BUGÜNLERDE BENDE İNECEĞİM BOGAZA NE TAVSİYE EDERSİNİZ ?

MrWho72

Aktif Üye
Adı
Günhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İşten 23:00 te çıkıp Kumkapıya gidip yarım kilo istavrit aldım yemlik, ordan Galataya gittim baktım ana baba günü gibi 2 adet mantarlı yemli takım alıp Arnavutköye rotayı çevirdim, mantarları çıkarıp su üstü atarım dedim kendi kendime, Cumartesi trafiği ile gitmesi bir saat sürdü ama ne araç park etmek mümkün ne de omuz omuza olta atanlardan yer bulmak. Neyse ilerledim ve Akıntı burnunu geçince ilk demirlemiş gezi teknesi yanından bari mantarlı yemli takımı atayım dedim. Neyse salladım ama yeri olmadığını biliyorum zira akıntıdanhemen önüme bile atsam sağa doğru aldı gitti akıntı takımı, pat dedi bir şey vurdu, çektim iskorpit, takım çıkmadı nerdeyse 3 iğneyi de miğdesine kadar almış, zaten ölecek hayvan kestim kafasını acı çekmesin diye daha fazla, birazda LRF atayım önüme dedim onu da taktırdık. Topladım takımları Emirgana kadar gidip döndüm, ordan da eve çevirdim rotayı. Bu arada neden gece avcılığı yapanlar forumda çok az onu da hiç anlayamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...