Çok geçmiş olsun.Çubukluda taç önü dışında heryerde birşeyler vardı.Çok enteresan durak kurudu tek güzel tarafı sakin olmasıydı🙂
Balık olmayınca (zaten amacım balıktan çok kafayı boşaltmak) 150 gr kurşunla çalışacağım bakalım takımı nasıl yapmışım demek için asılarak boşa atış yapayım dedim ve artık usta oldum 🙂 son asılmamda takım çattttt sırtıma kütttt 150 gr kurşun 🙂delikanlılığı bozmadan takımları toplayarak hızlı adımlarla arabaya kendimi atarak yandum anam diye 1 bağırıştan sonra tamamdır bu iş oldun zafer dedim kendime🙂)
Gecmis olsun abi dikkat etÇubukluda taç önü dışında heryerde birşeyler vardı.Çok enteresan durak kurudu tek güzel tarafı sakin olmasıydı🙂
Balık olmayınca (zaten amacım balıktan çok kafayı boşaltmak) 150 gr kurşunla çalışacağım bakalım takımı nasıl yapmışım demek için asılarak boşa atış yapayım dedim ve artık usta oldum 🙂 son asılmamda takım çattttt sırtıma kütttt 150 gr kurşun 🙂delikanlılığı bozmadan takımları toplayarak hızlı adımlarla arabaya kendimi atarak yandum anam diye 1 bağırıştan sonra tamamdır bu iş oldun zafer dedim kendime🙂)
Geçmiş olsun abi. Takım yenilemenin zamanı gelmiş 🙂Çubukluda taç önü dışında heryerde birşeyler vardı.Çok enteresan durak kurudu tek güzel tarafı sakin olmasıydı🙂
Allah razi olsun uzun zamandan sonra iyi geldi 🙂Güzel av olmuş maşallah
Aynen bayagi bir terletti buyuk olan ama kazanan ben oldum 🙂Hasan, palamudu gözünden vurmuşsun fena terletmiş ama maşallah ı var
TebriklerBen geçen yıl 3-4 rapalayı toriklere kaptırdım tecrübesizlikten 🙂 Acaba büyük balık bindiğinde tam olarak nasıl davranmak gerekir?Aynen bayagi bir terletti buyuk olan ama kazanan ben oldum 🙂
Büyükte olsa orta hızda sarmak iyidir 🙂 fazla hız baligin dusmesine sebebiyet verirTebriklerBen geçen yıl 3-4 rapalayı toriklere kaptırdım tecrübesizlikten 🙂 Acaba büyük balık bindiğinde tam olarak nasıl davranmak gerekir?
Acikcasi bende buyuk balik bindiginde kamisin ucunu cok indirmeden baligin suyuna( yuzus hizina) gore orta hizda sarim yapmaya calisiyorum ama balik bana yuzdugunde ise son hizla sarip baligin bosluk bulmasini engellemeye calisiyorum. Ama bunlar hep nafile balik kismetinde yoksa ne yaparsan yap o balik bir sekilde kaciyor🙂TebriklerBen geçen yıl 3-4 rapalayı toriklere kaptırdım tecrübesizlikten 🙂 Acaba büyük balık bindiğinde tam olarak nasıl davranmak gerekir?