Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Omar15

Üye
Şimdiiii gelelim konuya. Cuma akşamı 8den sonra allahın acemi balıkçısı olarak avrupa yakasında dayak yemeden milletin oltasını karıştırmadan 2-3 istavrit nerede tutabilirim
Kalender orduevinin oradaki ya da Tarabya otelin ilerisindeki takımcılardan çok ince takım ( gümüş takımı) alıp (fiyatı 4-5₺ ) kıyıdan kamışa aksiyon vererek gözle gördüğünüz istavrit ve kıraçaları tutabilirsiniz ben geçen hafta öyle yapmıştım ;) Tabi bu olay hava kararana kadar geçerli; gece ise ışık olan bi yerden çapari ile ya da çapariye tavuk göğsü yem takarak aldıklarını duydum :)

Ekli dosyalar

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Şimdiiii gelelim konuya. Cuma akşamı 8den sonra allahın acemi balıkçısı olarak avrupa yakasında dayak yemeden milletin oltasını karıştırmadan 2-3 istavrit nerede tutabilirim
0.10 misina 60 cm kadar 11 numara iğne ucuna yem olarak hamsi tak ağırlık filan yok klipsin ağırlığı yeter hemen önüne atacaksın istavritleri teker teker toplayacaksin yemli atanlara bir zararın olmaz eğer akıntı varsa klipse 20 gr kurşun takabilirsin yıllardır bu şekil tutarım akşamları istavrit,ayriyetten çok ince gümüş takımı ile de önünden salla salla yaparak tutabilirsin ama yemli hem keyifli hem skor daha çok olur

ozan.akar

Yeni Üye
Adı
ozan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Selam,

Dün akşam bizde her zaman gittiğiniz yere gittik normalde istavrit tutmaktan sikilfigimiz cinekopta 15-20 arası sikor yaptığımız yerde 4 saat uğraş sonunda 2 kilo istavrit aldık ve direk tüpün üstüne pişirdim. Bom boş bir gündü sebebi sanırım yanında iki arkadaş götürdüm balığı sadece balıkçıda gören sanırım aralarından biri veya ikisi de ugursuzdu.

fatih0686

Aktif Üye
Adı
Fatih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
ilk defa boğazda lüfer çinekop mantarlı takımla ava çıkacağım. çapari atanlara sarmadan sakin ve verimli yerler söyleyebilirmisniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...