Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

behnam

Üye
@huseyind arnavutköy iskelesinin hemen yanında yukarıda arkadaşa da belirttiğim yöntem ile (yanınıza 100 gr hamsi alın , çaparinin kancalarına ya da tek kancaya dilimlenmiş hamsileri takın), gayet güzel boy ve miktarda istavriti bir iki saat içerisinde tutarsınız kısmetse,şahsen iki gün önce ben aldım.

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Yine yola revan olduk, istikamet Burunbahçe inşallah..

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Saat 16:30 dan 18:30 a kadar taze yem niyetine çapari attım lakin istavrit yoktu. 3-5 parça istavrit alabilen, o yemle 3-5 parça dişliyi kandırdı. Yemlik almadan gittiğim için ayazda kaldım tabi :)
Evden buzluktan getirdiği yemi kullanan bir abiden otlandığım yemle 1 yakışıklıyı tufaya getirebildim :)
Taze yem can dır, gerisi zaman kaybı bir kez daha tecrübe etmiş oldum..
IMG_20181017_223822.jpeg

efaruk

Aktif Üye
Adı
E. Faruk Pehlivanlı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Saat 16:30 dan 18:30 a kadar taze yem niyetine çapari attım lakin istavrit yoktu. 3-5 parça istavrit alabilen, o yemle 3-5 parça dişliyi kandırdı. Yemlik almadan gittiğim için ayazda kaldım tabi :)
Evden buzluktan getirdiği yemi kullanan bir abiden otlandığım yemle 1 yakışıklıyı tufaya getirebildim :)
Taze yem can dır, gerisi zaman kaybı bir kez daha tecrübe etmiş oldum..Ekli dosyayı görüntüle 81690

Tam alinacak balik devrem, tebrikler, rastgele...

fatih0686

Aktif Üye
Adı
Fatih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Gunaydin herkese. Ya su yorumlardan bir kez daha anliyorum ki . bu balik tutmak erkekler icin ozellikle hastalik. Mesela ben balik bile yemem ama 6 yasimda icimde kalan balikcilik arzusu 30 yasinda ortaya cikti. Heralde erkeklerde avlanma ic gudusu var genetik olarak :)

suret

Aktif Üye
Adı
Burak N.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Gunaydin herkese. Ya su yorumlardan bir kez daha anliyorum ki . bu balik tutmak erkekler icin ozellikle hastalik. Mesela ben balik bile yemem ama 6 yasimda icimde kalan balikcilik arzusu 30 yasinda ortaya cikti. Heralde erkeklerde avlanma ic gudusu var genetik olarak :)
Var var. Hepimizde arıza var :))))

Velociraptor

Aktif Üye
Adı
ali sert
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Aynen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...