Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alık balık

Daimi Üye
Adı
Ufuk
Şenlik başlıyor ne demek Yani anlamadım.? Lüfer mi gelecek nedir? Selamlar.
Şu demek kardeşim istavrit çekilince haliyle çinekop dişlisi denizde canlı yem bulamayacak, canlı yem bulamayan balık nerede yem görse nerede Rapala kaşık görse atlayacak, yani kıyı balıkçılığı bereketiyle gelecek inşallah, arkadaşın kastettiği budur.

ONEPLUS A5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sıyırtma yapanda silikon filan yoktu. Bunun adı sıyırtma değil mi acaba? Oltasında 3lü iğnelerden 7-8 tane vardı. Çapari yok, tüy yok, silikon yok. Sadece 3lü iğne.
Siyirtma sisteme verilen isim abi ayni kursun arkasi gibi ama kasik rapala kullanilmiyor bu sistemde

yeknet

Daimi Üye
Adı
Yekta
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sıyırtma yapanda silikon filan yoktu. Bunun adı sıyırtma değil mi acaba? Oltasında 3lü iğnelerden 7-8 tane vardı. Çapari yok, tüy yok, silikon yok. Sadece 3lü iğne.
Ona çarpma diyorlar. Haz etmediğim bir takım türü, hızlıca çekiyorlar balığın neresine denk gelirse ordan yakalıyor. Balık avlanmıyor çarpılıyor resmen.

suret

Aktif Üye
Adı
Burak N.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@suret nerelerdesin , sende benim gibi işe verdin galiba , kafayı kaldıramadım valla
Valla Engin'cim ne yapayım. Çok kafam bozuldu Tuzla'da balık tutmayınca. Neredeyse 1 sene ara verdim. Şimdi de ne yaparım hiç bilmiyorum. Daha yukarıya bir yere taşındım. Bisiklete merak saldım. Sürüyorum. Hayat böyle gidiyor işte. Sen nasılsın? Kahve muhabbetine döndü şimdi biri laf edecek :)

Rx7

Daimi Üye
Adı
Yasin Bol
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Şu demek kardeşim istavrit çekilince haliyle çinekop dişlisi denizde canlı yem bulamayacak, canlı yem bulamayan balık nerede yem görse nerede Rapala kaşık görse atlayacak, yani kıyı balıkçılığı bereketiyle gelecek inşallah, arkadaşın kastettiği budur.

ONEPLUS A5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seni goren dislilerde cekiliyor be abi :D
Bu arada kamis ne ettin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...