Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Niy_O

Üye
Adı
Niyazi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ekli dosyayı görüntüle 81984
Ekli dosyayı görüntüle 81985
Ekli dosyayı görüntüle 81986
Ekli dosyayı görüntüle 81987
Ekli dosyayı görüntüle 81988
Evet buyuk vurgun yapildi 2 yaprak salindi 1 tane kacirdim karabatak yuzunden saolsun 7 parca disli alindi benden butun abilerime hediye olsun :)
Maşallah Kerem sonunda yaptın demek vurgunu, darısı başımıza :) karanlıkta çektiğin fotoya istinaden soruyorum yemliyle mi aldın balıkları ? Bu sefer Eminönü iskelesine gidecem demiştin oradan mı aldın dişlileri, rast gelsin..

Son düzenleme:

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Maşallah Kerem sonunda yaptın demek vurgunu, darısı başımıza :) karanlıkta çektiğin fotoya istinaden soruyorum yemliyle mi aldın balıkları ? Bu sefer Eminönü iskelesine gidecem demiştin oradan mı aldın dişlileri, rast gelsin..
Buyuk olani yemliyle aldim sarikanatti , nerdeyse lufer olmus benim 2 hazirladigim yemli takimida kesti ilkinde muhabbet ediyoduk metehan abiyle sonra bi yemi kontrol edim dedim vurus yoktu cunki , bi baktim 3 igneyide almis mantar kalmis sadece , kesen iri balik belli ama 2.sinde kaptirmicam dedim vurdum tasmayi cok felaket basti 2 kancayi yutmus ama 3.sunden kurtulamadi igneler 7 numaraydi bide 3. Kancayla cektim :) geriye kalani ise sabah aldigim disliler hepsi kasikla alindi 2 yaprak saldim 1 tanede dusurdum karabatak yuzunden ama guzel bi gundu ama ilgimi ceken bi ara yemli yaptim iskele kiyisinda aksama dogru benim istavrit yemli takimini balik komple patlatti ama saglamdi baya 3 yemi aldi 4.sunde tasmayi vurdum ama takimi kokunden aldi baya iri biseydi sanirim :(

Son düzenleme:

Niy_O

Üye
Adı
Niyazi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Buyuk olani yemliyle aldim sarikanatti , nerdeyse lufer olmus benim 2 hazirladigim yemli takimida kesti ilkinde muhabbet ediyoduk metehan abiyle sonra bi yemi kontrol edim dedim vurus yoktu cunki , bi baktim 3 igneyide almis mantar kalmis sadece , kesen iri balik belli ama 2.sinde kaptirmicam dedim vurdum tasmayi cok felaket basti 2 kancayi yutmus ama 3.sunden kurtulamadi igneler 7 numaraydi bide 3. Kancayla cektim :) geriye kalani ise sabah aldigim disliler hepsi kasikla alindi 2 yaprak saldim 1 tanede dusurdum karabatak yuzunden ama guzel bi gundu ama ilgimi ceken bi ara yemli yaptim iskele kiyisinda aksama dogru benim istavrit yemli takimini balik komple patlatti ama saglamdi baya 3 yemi aldi 4.sunde tasmayi vurdum ama takimi kokunden aldi baya iri biseydi sanirim :(
Bu azman dişliler " heralde öyledir " Karaköy iskelesinde mi, Eminönü iskelesinde mi Kerem ?

Büyük Beyaz

Daimi Üye
Adı
Serhat karayol
Günaydın,
Dün akşam 6 gibi Emirgan a gittim, çapari ile istavrit alıyorlardı, yemlide alan yoktu, sallana sallana 7 gibi attım, 8 gibi tek vuruş oldu, bir adet sarı kanat aldım. Başkalarında da hareket yoktu. 1-2 balık çıktığını gördüm.
Kalender, tarabya oteli ve kireçburnu 'na kadar gezdim, genelde herkes otuyordu, kovalara bakmadım, 9 gibi yağmur cisseleyince takımları tekrar açmaya üşendim. Döndüm. yemler kedilere kısmetmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...