Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ihtiyar prof

Aktif Üye
Adı
saip
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Istavrit elini etegini cekseydi bi hayrlisiyla.
İstavrit elini eteğini çekmiyecek karadeniz den gelen dişli akınları büyük guruplar halinde istavritleri koylara sıkıştırıp bitirecek ozaman da sahte ve çapari ler dişliyle coşacak.

yeknet

Daimi Üye
Adı
Yekta
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Deniz suyu soğudukça balık derinlere kaçar.Buda istediğimiz birşey değil.
Deniz suyu hava kadar hızlı soğumaz. Bugün soğuk yaptı diye Allah balık kaynıyor hemen çıkalım yapmaya gerek yok. Göçmen balıklar sıcak sulara ve derinlere gitmeye başladı tabi ama giderken nispeten daha ılık olan kıyılardan yemlenip gidecek işte bunu denk getirebilen balığı alır. Kar yağarken boğazda çinekop avladığımız zamanlar olmuştur, tabi tekneden ve dipten.

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Deniz suyu hava kadar hızlı soğumaz. Bugün soğuk yaptı diye Allah balık kaynıyor hemen çıkalım yapmaya gerek yok. Göçmen balıklar sıcak sulara ve derinlere gitmeye başladı tabi ama giderken nispeten daha ılık olan kıyılardan yemlenip gidecek işte bunu denk getirebilen balığı alır. Kar yağarken boğazda çinekop avladığımız zamanlar olmuştur, tabi tekneden ve dipten.
Aynen abi su gec sogur havaya gore ama ne kadar cok sogursada o kadar hizli su sogur ve yavas sarimlar baslar :)

AngelandteaR

Aktif Üye
Adı
Engin Ç
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yagmur arkasi balik yapar muhabbeti bence hurafeden ibaret. Yeri geliyor butun balkanlar ve karadenize yagiyor. Heryer balik mi yapiyor :D
Kesin yapar yağmur öncesi yapar yagmur sonrası yapar yagmurdan sonraki hafta kesin yapar :koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...