Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Çubuklu iskele bugün saat 9 san sonra patladı.Yanlız limon rengi ile av yapan arkadaş herkesi mest etti,resmen her atışında çinekop değil sarı kanat aldı.Ben her zamanki gibi beceremediğim için çinekop Çaparisi çalıştım sonuç hüsran.Yanlız 15 adet yemlik için kraçe aldım ,sonra takımları topladım.Ama yazık desem nefese yazık
Abi ekipman mı yoktu, aynı yöntemi deneseydin...

(link) Yok yok asla moralim bozulmaz çünki av bizim için senin gibi güzel dostları tanımak ve kafa dağıtmak.Hele bugün yaşadığım olaydan sonra (bir abi çok bilmişlik yapıp yardımımı kabul etmeyip tripotu denize düştü maalesef onu almak İçin ondan çok ben uğraştım ama giden gitti)senin gibi dost aramaya inatla devam edeceğim.Zaten ben rapala atmıyorum sebebi;170 gr kurşun anamı ağlatıyor 🙂birde yanımdaki avcıları acemilik yapıp rahatsız etmemek için

Bugün saat 14:00-17:00 arası Çakalburnu. 230 Gr ağır işçilik, 4 takım bıraktım ama değdi..
Yıldıray kaşık & muhtelif AliExpress sahteleri.
IMG-20181116-WA0013.jpeg

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün saat 14:00-17:00 arası Çakalburnu. 230 Gr ağır işçilik, 4 takım bıraktım ama değdi..
Yıldıray kaşık & muhtelif AliExpress sahteleri.
83895 dosyayı görüntüle

Barış helal olsun, 230 gram her babayiğidin harcı değil. Hadi attın, gereken bir sürü varyasyon var yapılması gereken, bir de balığı bindirmek ayrı beceri.
Kamış neydi sendeki?

Barış helal olsun, 230 gram her babayiğidin harcı değil. Hadi attın, gereken bir sürü varyasyon var yapılması gereken, bir de balığı bindirmek ayrı beceri.
Kamış neydi sendeki?
Adem abi savant kamış, custom black makine. Akıntı sağlam olunca aksiyona gerek yok abi. Zaten vermeye kalksan da para etmiyor 🙂

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back