Baligi alan aliyor abi denemelisin bence gece glowlu batan rapalayla iyi olur 🙂
Suat abi dün senin ordaydım öğleye kadar iyiydi 16 parça kandırabildim ögleye kadar cuma günü kadar olmasa da güzeldi bugün akşam suyu deneyesim var bu arada dün suda fenaydı çok takım verdik.Bu sabah Çubuklu rezalet balik yapmamaya inat ediyor ama öğleden sonra kesin yapar bu balik demedi demeyin 🙂🙂
Kasik yap abiUstalar arnavutköyde bu vakitler çinekop sarıkanat için çaparimi yemlimi kaşıkmı rapalamı....ısrarla enazından 1 tane tutayım istiyorum acemi balıkçı olarak
Maaşallah...Merhaba aranıza yeni katıldım bu günkü kısmetim yer çubuklu kamış TRACHURUS TELESURF KAMIŞ 250 Gr Atarlı makina Caperlan KHAOS 5000 kurşun 230 gr+ teneke kaşık misina 0,12 mm çin malı 8 örgü ip şok 0,23 mm cümleten rast gelsin
![]()
Foruma da hoş geldiniz,Merhaba aranıza yeni katıldım bu günkü kısmetim yer çubuklu kamış TRACHURUS TELESURF KAMIŞ 250 Gr Atarlı makina Caperlan KHAOS 5000 kurşun 230 gr+ teneke kaşık misina 0,12 mm çin malı 8 örgü ip şok 0,23 mm cümleten rast gelsin
![]()
Tşk SağolunMaaşallah...
Foruma da hoş geldiniz,
Avınıza da maaşallah
Daha iyileri ve irileri denk gelir inşallah
👍👍👍👍
tebrikler dostum.Merhaba aranıza yeni katıldım bu günkü kısmetim yer çubuklu kamış TRACHURUS TELESURF KAMIŞ 250 Gr Atarlı makina Caperlan KHAOS 5000 kurşun 230 gr+ teneke kaşık misina 0,12 mm çin malı 8 örgü ip şok 0,23 mm cümleten rast gelsin
![]()