Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erol 61

Daimi Üye
Adı
EROL
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ortamı germek için neden böyle bir mesaj yazayım benim ne amacım ola bilirki balık tutmaktan başka ? evet tuttuğum balıkları satıyorum işsizim para kazanmak için tuttuğum balıkları satıyorum klavye başında oturmuyorum , kahveye gitmiyorum köşe başında oturmuyorum ekmeğimi kazanmak için uğraşlar veriyorum evde çoluk çocuğumun rıskını kazanmak için emek harcıyorum ve bunun adı hoş değil oluyor!!
Klavye başında oturmuyorum diyorsun nerden yazıyorsun ozaman buraya burdakiler klavye başındamı oturuyor hepsi boş adammı yani burdaki insanların çoluğu çoçuğu yokmu ekmek yemiyormu onlar ??

Gökçen

Üye
Adı
Gökçen
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Abilerim , ablalarım.... bir şekilde biryerlerden elime SHIMANO saragosa 18000F makina ve SHADOW DIAFLASH speed master vertical jigging AX 183cm kamış geçti. İmdiii bunları ne şekilde ne takım, kurşun vs vs kullanayım. Bi akıl verin. Bi de resimdekileri nerde kullanabilirim
C6B0736F-13F3-4750-8D1C-AA6532014AF5.jpeg

fatih216

Yeni Üye
dün akşam saat 7'den 12'ye kadar taç restorant önündeydik,, nasibimize 2 tane çinekop alabildik.Akıntı çoktu 200gr akıp gidiyordu ya da attığımız kıyıya geliyordu :)

cubuklu1

Üye
Klavye başında oturmuyorum diyorsun nerden yazıyorsun ozaman buraya burdakiler klavye başındamı oturuyor hepsi boş adammı yani burdaki insanların çoluğu çoçuğu yokmu ekmek yemiyormu onlar ??
Bak uşagım ben ofluyum sanıyorum hemşeriyiz sizinle çünki kimse adının sonuna 61 eklemez bizden başka. ben o kelimeyi işsiz olduğum için kullandım yani işsizim ama evde klavye başında oturmuyorum çıkıyorum dışarıya kısmetimi aramaya benim ne haddime burdaki kardeşlerime boş insan demeye herkezin bakmakda olduğu bir eşi ve çoçuğu var herkeze allah kolaylık versin rabbim kimseyi ekmeksiz ve işsiz bırakmasın.

Son düzenleme:

gencery

Aktif Üye
Adı
gencery
Bak uşagım ben o kelimeyi işsiz olduğum için kullandım yani işsizim ama evde klavye başında oturmuyorum çıkıyorum dışarıya kısmetimi aramaya benim ne haddime burdaki kardeşlerime boş insan demeye herkezin bakmakda olduğu bir eşi ve çoçuğu var herkeze allah kolaylık versin rabbim kimseyi ekmeksiz ve işsiz bırakmasın.
Öncelikle Allah işinizi rast getirsin.
Burada ticaret için balık tuttuğunuz belirtince gösterilen tepkinin sebebi , bulunduğunuz sanal ortamın ''Amatör Balıkçılık ve Sportif Balık Avı Meraklılarının Bir Arada Buluştukları Balık Sevdam Sitesi.'' diyerek tanımlanması.
Siz , tanımlamaya uygun , yani balık tutma teknikleri , av raporları vb paylaşımlar yaparsanız bir araya gelinme sebebine daha uygun olacaktır.
Bulunduğumuz platforma uymayan tek kısım , yapılan avın ticari amaç gütmesi kısmıdır.
Siz rapor ve paylaşımlarınızda , bu kısmı kendinize saklarsanız , paylaştıklarınız keyifle takip edilecektir.

efaruk

Aktif Üye
Adı
E. Faruk Pehlivanlı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Şanssızlığım tersine döndü galiba. :D
Boyacıköy fincan'ın önünde kurşun arkasıyla balık alabilen tek kişiydim.
1-2-3-4 tane derken nasıl olsa benden başka kimseye balık gelmiyor diye millet erkenden toplanıp gitti.
O sırada hisardan balık alındığı haberi geldi fakat vakti yolda geçirmek istemedim.
Devrem o kova kaclik? :D

cubuklu1

Üye
Öncelikle Allah işinizi rast getirsin.
Burada ticaret için balık tuttuğunuz belirtince gösterilen tepkinin sebebi , bulunduğunuz sanal ortamın ''Amatör Balıkçılık ve Sportif Balık Avı Meraklılarının Bir Arada Buluştukları Balık Sevdam Sitesi.'' diyerek tanımlanması.
Siz , tanımlamaya uygun , yani balık tutma teknikleri , av raporları vb paylaşımlar yaparsanız bir araya gelinme sebebine daha uygun olacaktır.
Bulunduğumuz platforma uymayan tek kısım , yapılan avın ticari amaç gütmesi kısmıdır.
Siz rapor ve paylaşımlarınızda , bu kısmı kendinize saklarsanız , paylaştıklarınız keyifle takip edilecektir.
Amin cümlemizin işini rast getirsin.
Hocam ben av ile ilgili raporlarımı ve resimlerimi paylaşıyor idim bir hobidaşımız burada mera paylaşmak yasak dedi bende tamam sevgili kardeşim madem resim ve mera paylaşılmıyor bende ortama ayak uyarım dedım. sonra sadece yaptıgım avın raporunu yazdım onada yaptığınız hoş değil denildi. ben sizler gibi bu sevdaya yıllarını vermiş çoçukluktan beri bu sevdanın peşinden koşan sıradan bir hobidaşım.
bu satma meselesine gelirsek eğer işsiz gecen günlerimi nasıl değerlendiririm diye düşünürken sahilde beraber av yaptığımız arkadaşlarımın ısrarı üzerine tuttuğum balıkları satıyorum.

gencery

Aktif Üye
Adı
gencery
Amin cümlemizin işini rast getirsin.
Hocam ben av ile ilgili raporlarımı ve resimlerimi paylaşıyor idim bir hobidaşımız burada mera paylaşmak yasak dedi bende tamam sevgili kardeşim madem resim ve mera paylaşılmıyor bende ortama ayak uyarım dedım. sonra sadece yaptıgım avın raporunu yazdım onada yaptığınız hoş değil denildi. ben sizler gibi bu sevdaya yıllarını vermiş çoçukluktan beri bu sevdanın peşinden koşan sıradan bir hobidaşım.
bu satma meselesine gelirsek eğer işsiz gecen günlerimi nasıl değerlendiririm diye düşünürken sahilde beraber av yaptığımız arkadaşlarımın ısrarı üzerine tuttuğum balıkları satıyorum.
Burada rapor ve fotoğraflarınızı keyifle izler , okur , deneyimlerinizden faydalanırız. Muhtemelen moderatörlerin sizden ricası , ticari kısımları kendinize saklamanız olacaktır diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...