Balıkpeşinde
Üye
Evet pratik ve çantada fazla yer kaplamıyor. Tavsiye ederimüstünüzdeki yağmurluk decathelon dan mı aldınız ? memnunmusunuz ?
Evet pratik ve çantada fazla yer kaplamıyor. Tavsiye ederimüstünüzdeki yağmurluk decathelon dan mı aldınız ? memnunmusunuz ?
Maşallah bereketli olsun kardeşim85030 dosyayı görüntüle
85031 dosyayı görüntüle
Bugunki sartlar zorluydu cok taktım ve ani kar yagisi soguguda etkisi , balik bugunde seyrekti daha verimli olur ileriki gunlerde ins herkese bol avlar 😉

85030 dosyayı görüntüle
85031 dosyayı görüntüle
Bugunki sartlar zorluydu cok taktım ve ani kar yagisi soguguda etkisi , balik bugunde seyrekti daha verimli olur ileriki gunlerde ins herkese bol avlar 😉
Allah ziyade etsin...85030 dosyayı görüntüle
85031 dosyayı görüntüle
Suat Bey elindekini resmi büyütene kadar çocuk sandım, Maşallah.Aynen, halen de ağzımızın suyu akmaya devam ediyor doğru düzgün bir av yapamadik 🙂
Saol abi 🙂Maşallah bereketli olsun kardeşim
LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Millet kovayı dolduruyo abi nerde bizde o verimlilik yapsa alcaz ama yapmiyor 🙂 ins daha fazlasi nasip olur@fasalisso daha ne olsun kerem Allah bereketini arttırsın...inşallah daha verimli avları görürüz